پنجشنبه, ۴ بهمن, ۱۴۰۳ / 23 January, 2025
مجله ویستا
چگونه در شبکه های اجتماعی بازاریابی کنیم؟
استفاده شبکه های اجتماعی برای کسب و کار
بازاریابی در شبکه های اجتماعی
این روز ها دسترسی به بسیاری از شبکه های اجتماعی از طریق موبایل بسیار ساده تر و فراگیر تر است. این موضوع سبب شده تا در حال حاضر اجرای کمپین های تبلیغاتی در شبکه های اجتماعی که اپلیکیشن موبایل آنها محبوبیت بیشتری دارد موفقیت بهتر و سریعتری را در اغلب موارد به همراه داشته باشد. از نمونه موفق ترین شبکه های اجتماعی موبایل می توان به اینستاگرام اشاره نمود که یک شبکه اجتماعی کاملا موبایلی است و این روزها شاهد فعالیت برند های مطرح کشور در این شبکه ی اجتماعی هستیم. موفقیت کمپین های بازاریابی در شبکه اجتماعی اینستاگرام به حدی بالاست که بازاریابی اینستاگرامی خود تبدیل به یک شاخه تخصصی از بازاریابی شبکه های اجتماعی گردیده است.
بسیاری از مردم جهان و بسیاری از افراد حرفه ای، در شبکه های اجتماعی فعال هستند.شما نیز بهتر است مانند آنها تا حدودی در شبکه های اجتماعی فعالیت داشته باشید.
احتمالا شما نیز در فیسبوک، توییتر، لینکدین و اینستاگرام عضو هستید و فالوئرهای زیادی در هر کدام دارید. مطمئنا گاهی اوقات مطالبی را به اشتراک می گذارید که کم و بیش باعث حفظ ارتباطتان با دیگران می شود.
اگر این موضوع در مورد شما صحبت دارد، به این نکته توجه کنید:فعالیتی که شما در سطح شخصی در شبکه های اجتماعی انجام می دهید، با فعالیتی که می توانید در سطح تجاری انجام بدهید تفاوتی نخواهدداشت.
در حقیقت، اکنون نیز می توانید یک کمپین بازاریابی کامل را در رسانه های اجتماعی راه اندازی کنید؛ تنها تفاوت هایی که دارد در مسیر، هدف و مقیاس آن است.
بنابراین چه اتفاقی می افتد اگر بخواهید که تلاش هایتان را افزایش بدهید و از سطح فعالیت شخصی فراتر بروید؟ ممکن است با انجام این کار، صدها هزار مخاطب پیدا کنید و در نهایت بتوانید تجارتی راه بیندازید که برایتان پول ساز باشد. باد نبال کردن شش استراتژی ای که در ادامه بیان خواهدشد، ممکن است این اتفاق برایتان رخ بدهد.
دانستنی های کسب و کار در شبکه های اجتماعی:
در ابتدا باید چند نکته مشخص شود:
اول اینکه با هر کالا یا خدماتی نمی توان کسب و کار راه انداخت. اگر می خواهید سود ببرید باید چیزی را عرضه کنید که ارزشمند باشد. در غیر این صورت، هر کسی می تواند تجارتی برای خودش داشته باشد. بنابراین قبل از اینکه بخواهید هر کاری را انجام بدهید باید در فکرتان تغییراتی ایجاد کنید. همچنین لازم است که برنامه کسب و کار روشنی را از قبل طرح ریزی کرده باشید.
فرآیند تغییر حقیقی
با داشتن یک ایده تجاری و فعال بودن در شبکه های اجتماعی، می توان گفت که آماده اید تا این شش استراتژی را دنبال کنید؛ استراتژی هایی که از طریق آنها می توانید تغییر واقعی در کارتان ایجاد کنید:
با نشان شخصی خودتان کار را آغاز کنید
اینکه برند شما، شخصی باشد، امری اختیاری است. البته می توانید برند شخصی نداشته باشید و از نام تجاری یک شرکت استفاده کنید اما داشتن برند شخصی، کارها را ساده تر می کند؛ می توانید شهرت پیدا کنید؛ حتی اگر کسب و کارتان در ابتدا رونقی نداشته باشد. با بسیاری از مخاطبانتان در سطح شخصی تری ارتباط برقرار می کنید و در عین حال اعتماد بیشتری را از سمت آنها دریافت می کنید.
مجموعه ای از استانداردها را برای برندتان بسازید و در همه سطوح به آنها پایبند باشید. تبدیل به یک چهره حرفه ای شوید و متعهد باشید که در راستای چشم اندازی که برای تجارتتان دارید، شخصیت اجتماعی تان را نیز بهبود می بخشید.
بازاریابی در شبکه های اجتماعی
تخصصتان را توسعه بدهید
در قدم بعدی باید تخصصتان را در زمینه ای که در آن می خواهید به تجارت بپردازید، گسترش دهید؛ تنها زمانی که تخصص داشته باشید، مشتری های بالقوه تان می توانند به شما اعتماد می کنند و در این صورت می توانید در اولین قدم هایتان قوی ظاهر شوید.
متخصص شدن، می تواند فرآیند زمان بری باشد، بنابراین بهتر است که زودتر کار را شروع کنید. در ابتدا باید بازار صحیح را بشناسید:هرچقدر بازار خاص تری داشته باشید برایتان بهتر است؛ داشتن یک بازار خاص، به این معنی است که رقابت کمتری دارید و می توانید سریع تر به اوج برسید. نکته مهم این است که می توانید بعدا به زمینه های دیگر بپردازید. پروفایل خود را با رزومه ای از دستاوردهایی که در بازار مورد نظرتان دارید، بسازید.
به دنبال ایجاد رابطه با افرادی باشید که در تجارت تاثیرگذار هستند
قدم بعدی شناختن افراد تاثیرگذار در حوزه تجاری شماست. این افراد می توانند کسانی باشند که به عنوان رهبران فکری شناخته شده اند یا افرادی باشند که به خاطر برندشان مشهور شده اند. تنها کاری را در این زمینه باید انجام داد، فعال بودن در شبکه های اجتماعی، داشتن فالوئرهای فراوان و تاثیرگذاری قابل توجه است. این کار را شروع کنید و با این افراد گفت و گو داشته باشید. نتیجه آن را در آینده خواهیددید.
مطالبتان را به اشتراک بگذارید
بعد از اینکه تخصص های لازم را کسب کردید و ارتباط های مهم را با افراد تاثیرگذار برقرار کردید، مطالبتان را از طریق منابع بیرونی، به اشتراک بگذارید. اگر وب سایت دارید، از لینک دادن استفاده کنید؛ از این طریق می توانید بازدید وب سایتتان را بالا ببرید و تبدیل به یکی از سایت های اصلی در حوزه کسب و کارتان شوید.
اگر می خواهید کارتان را به چاپ برسانید با ناشران معتبر کار را آغاز کنید. بعد از آن اگر کارتان تاثیرگذار باشد، می توانید کانال های چاپ و نشر گسترده تری را پیدا کنید.
بازاریابی در شبکه های اجتماعی
محصولات یا خدمات اصلی خود را روانه بازار کنید
در این مرحله می توانید محصول خود را معرفی کنید. مطالبتان را به اشتراک بگذارید، استراتژی هایتان را به کار بیندازید و در همه شبکه های اجتماعی ای که در آنها عضو هستید، تبلیغ کنید. حتی ممکن است چند هفته ای که تا معرفی محصولتان زمان باقی مانده، در کار تاخیر ایجاد شود. حتی در این صورت نیز باید قادر باشید که مخاطبان اولیه قابل توجهی را جذب کنید، و حتی اگر فالوئرهای شما مطالبتان را به اشتراک بگذارند، در این صورت باید آماده باشید تا سود بیشتری کسب کنید.
شبکه های اجتماعی خود را به روز کنید
مسیر شما در شبکه های اجتماعی باید به طور مداوم، رو به جلو باشد. با تاثیرگذاران قدرتمندتری در ارتباط باشید. در سطح وسیع تری مطالبتان را به اشتراک بگذارید. مخاطبان بیشتری را در شبکه های اجتماعی بیابید. اگر به انجام این کارها مبادرت بورزید، تبدیل به فرد قدرتمندتر و معتبرتری خواهید شد. راه انداختن یک کسب و کار، کار ساده ی نیست. اهمیتی ندارد که چه مسیری را برای خودتان می سازید و یا از چه شبکه اجتماعی در این مسیر استفاده می کنید. در هر حال باید در این مسیر آماده باشید.
اگر مخاطبان بالفعلی هم در شبکه های اجتماعی تان داشته باشید، نقطه شروع خوبی برای جذب مشتری خواهید داشت، اما باز به شما بستگی دارد که بهترین محصول و خدمات را برای مشتری فراهم کنید. ابتدا یک فرد تجاری باشید و بعد یک متخصص در شبکه های اجتماعی؛ این تنها راهی است که منجر به باقی ماندن شما در تجارت می شود.
چگونه در شبکه های اجتماعی بازاریابی کنیم؟ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست