چهارشنبه, ۱۳ تیر, ۱۴۰۳ / 3 July, 2024
مجله ویستا

آنفولانزای معده را با این روشها درمان کنید


بهترین روشهای درمان آنفولانزای معده

آنفلوآنزای معده، یا اسهال و استفراغ، می تواند با تعدادی از ویروس های مختلف که به دستگاه گوارش شما حمله می کند ایجاد شود این ویروس می تواند از مواد غذایی آماده و یا به دلیل بهداشت ضعیف شستن دست انتقال یابد. مردم با آنفلوآنزای معده اغلب علائم اسهال، تهوع، استفراغ، تب، سردرد و درد عضلات دارند بسته به نوع ویروس در بدن شما، آنفولانزا می تواند از یک تا 10 روز طول بکشد.

اگر شما آنفولانزا معده دارید بدن شما به منظور مبارزه با ویروس به استراحت نیاز دارد. شما نیاز به مقدار زیادی از خواب و کاهش میزان فعالیت به طور معمول در طول روز دارید. این به این معنی است که زمانی که شما در رختخواب نیستید روی نیمکت لم بدهید به یاد داشته باشید که شما در حالی که دراز کشیده اید تنبل نیستید و بدن شما برای مبارزه با ویروس و تعمیر آسیب در سطح سلول سخت در تلاش است.

آنفلوآنزای معده یا گاستروانتریت ویروسی، به التهاب و عفونت روده و معده گفته می شود و در پاییز و زمستان شایع تر است.

این عارضه برخلاف نامش هیچ ارتباطی با آنفلوآنزا ندارد و بر اثر ویروس های مختلفی از جمله نورو ویروس، روتاویروس و آدنوویروس ایجاد می شود. معمولا این بیماری بر اثر تماس با فرد آلوده و مصرف آب و غذایی آلوده به وجود می آید.

مهمترین علایم آنفولانزای معده کدامند

احساس درد در ناحیه شکم (روده و معده)، بادگلو، نفخ، اسهال، مدفوع سبز رنگ، سوء هاضمه، حالت تهوع، استفراغ، کاهش آب بدن، لرز، خشکی دهان، انسداد معده، احساس تشنگی بیش از حد، خشکی دهان، تب، ضعف، کاهش اشتها، تعریق، سردرد، کاهش ادرار و کاهش وزن از مهمترین علایم این بیماری هستند.


آنفولانزای معده را با این روشها درمان کنید

آنفولانزای معده عفونت و التهاب معده استنحوه درمان آنفولانزای معده

هیچ درمان پزشکی برای این عارضه وجود ندارد و بیمار پس از حدود 10 روز بهبود می یابد. ولی برخی عوامل در تسریع روند بهبود موثر هستند. این عوامل عبارتند از:
-نوشیدن آب کافی
نوشیدن آب کافی و آب رسانی به بدن باید در طول بیماری مورد توجه قرار گیرد؛ چراکه به دلیل اسهال و استفراغ، آب بدن کاهش می یابد. برخی محققان مصرف الکترولیت های حاوی نمک و مواد معدنی را مفید می دانند.
-نوشیدن آب میوه های اسیدی مانند آب پرتقال ممنوع است.
-اگر کودک شیرخوار به این عارضه مبتلا شده است، با مشورت پزشک از مصرف شیر اجتناب شود.
-از مصرف لبنیات، کافئین، غذاهای تند، پرادویه و چرب، نیوکوتین و مشروبات الکلی اجتناب شود.
-سبزیجات و میوه ها قبل از مصرف خوب شسته شوند.
-گوشت و مرغ در مدت زمان بیشتری طبخ شود و از مصرف کباب خودداری شود.

آنفولانزای معده را با این روشها درمان کنید