جمعه, ۱۷ اسفند, ۱۴۰۳ / 7 March, 2025
مجله ویستا
تارت کدو و پنیر کبابی | طرز تهیه تارت کدو و پنیر کبابی
مواد لازم برای تارت کدو و پنیر کبابی

طرز تهیه تارت کدو و پنیر کبابی

نکات تکمیلی در مورد تارت کدو و پنیر کبابی
پنیر ریکوتا 450 گرم
پنیر کبابی 100 گرم
پنیر پارمزان رنده شده 80 گرم
شوید و نعناع ½ دسته
خمیر فیلو یا هزارلا 8 ورقه
تخم مرغ 4 عدد
کدو سبز 2 عدد
شاهی 1 پیمانه
آب لیمو ترش 1 قاشق غذاخوری
تخمه کدو 2 قاشق غذاخوری
روغن زیتون بکر ½ 1 قاشق غذاخوری

فر را روی 190 درجه سانتیگراد گرم کنید.
سبزیها (شاهی، شوید و نعناع) را در غذاساز ریخته و آن ها را درشت خرد کنید. 2 قاشق غذاخوری از آن ها را برداشته و نگه دارید.
ریکوتا، 3 تخم مرغ و نیمی از پنیر پارمزان را به سبزیهای باقیمانده در غذاساز اضافه کنید. به آن ها نمک و فلفل بزنید و سپس آن ها را مخلوط کنید تا خوب ترکیب شوند.
کدوها را نازک خرد کنید و سپس در کاسه آن را با تخمه کدوها و 1 تخم مرغ باقیمانده ترکیب کنید. نمک و فلفل بزنید و هم بزنید تا مواد با هم ترکیب شوند.
پنیر کبابی را به قطعات 1 سانتی متری برش دهید و کنار بگذارید.
تابه متوسط یا ظرف مناسب فر که لبه دار باشد را روغن بزنید و ته و لبه های آن را با کاغذ آشپزی بپوشانید. با قلمو روی 1 ورقه از خمیر فیلو، کمی روغن بمالید و بعد ورقه خمیر دیگری روی آن قرار دهید. آن را هم روغن بمالید و این کار را با باقیمانده خمیرها تکرار کنید. خمیرها را از طول به دو نیم برش دهید وسپس هر نیمه را به 3 قسمت برش دهید تا در نهایت 6 مستطیل داشته باشید.
مخلوط ریکوتا را به طور برابر در مرکز خمیرها بریزید. تارتها را در 2 ردیف 3 تایی در قالبی که آماده کرده اید، بگذارید.
لبه خمیرها را بالا بی آورید تا مخلوط ریکوتا کاملا در مرکز قرار گیرد. روی مخلوط ریکوتا، مخلوط کدو را قرار دهید و بعد پنیر کبابیها را روی آن بپاشید.
قالب را روی سینی قرار داده و برای 20 دقیقه تارتها را بپزید تا خمیر فیلو طلایی شود و مواد داخل آنها خود را بگیرند (اگر خیلی قهوهای شدهاند، روی آن ها را با کاغذ آشپزی بپوشانید.)
روغن و آب لیمو را در کاسه ای سریع هم بزنید و سپس به آن ها نمک و فلفل اضافه کنید. سبزیهایی را که نگه داشتید را به مواد افزوده و به آرامی هم بزنید تا با هم ترکیب شوند.
تارتها را به بشقابها منتقل کنید و روی آن ها مخلوط آماده شده را بریزید و سرو کنید.

تارت کدو و پنیر کبابی جزو پیش غذا - پای و گراتن میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
تارت کدو و پنیر کبابی را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست