یکشنبه, ۲۳ دی, ۱۴۰۳ / 12 January, 2025
مجله ویستا
کیک بستنی | طرز تهیه کیک بستنی تیرامیسو
تهیه کیک بستنی تیرامیسو مواد لازم برای تهیه کیک اسفنجی وانیلی برای تهیه بستنی تیرامیسو
طرز تهیه کیک بستنی تیرامیسو نکات تکمیلی در مورد کیک بستنی
تخم مرغ بزرگ 4 عدد
نشاسته ذرت ½ پیمانه
آرد سفید ½ پیمانه
شکر ¾ پیمانه
پودر وانیل 1 قاشق چایخوری
نمک مقدار لازم
کره برای چرب کردن قالب مقدار لازم
بستنی قهوه 1 لیتر
بستنی اسپرسو 1 لیتر
پودر قهوه اسپرسو ¼ پیمانه
قهوه اسپرسو تازه دم شده 1 و ½ پیمانه
شکر 1 پیمانه
فر را با دمای 350 فارنهایت (176 درجه سانتی گراد) درجه گرم کنید. کف یک قالب مربعی شکل با ابعاد 22 سانتی متر کاغذ روغنی بیندازید سپس با کره آن را چرب نمایید. مقداری آرد اضافی که از قبل نگه داشته اید کف قالب بپاشید و آن را کناری بگذارید. در یک کاسه آرد سفید و نشاسته ذرت را الک نمایید.
زرده و سفیده تخم مرغ ها را از هم جدا کنید. سپس زرده ها را همراه پودر وانیل و ½ پیمانه شکر توسط هم زن برقی (با سرعت بالا و در حدود 5 دقیقه) بزنید تا رنگ مخلوط به سفیدی بگراید. پس از آن همزن را خوب تمییز کنید.
سفیده ها را با مقدار کمی نمک توسط همزن با هم مخلوط کنید،(با سرعت متوسط و حدود 1.5 دقیقه) سپس به آرامی ¼ پیمانه باقیمانده از شکر را اضافه نمایید و هم زدن را ادامه دهید تا مخلوط سفت و کامل سفید رنگ شود.
مخلوط سفیده را به مخلوط زرده اضافه کنید و آرد و نشاسته الک شده را با آن ها مخلوط نمایید. خمیر را در قالب بریزید و رویه آن را با یک قاشق یکنواخت کنید. حدود 35 تا 40 دقیقه کیک را بپزید تا زمانی که اگر چنگالی را تا وسط کیک فرو ببرید تمییز بیرون بی آید. اجازه دهید تا کیک خنک شود و بعد قالب را برگردانید تا کیک را از آن خارج کنید. سپس آن را در محافظ پلاستیکی بپیچید و در یخچال قرار دهید.
در یک ظرف 2/3 پیمانه آب را با شکر مخلوط نمایید. این مخلوط را روی حرارت متوسط قرار دهید و مایع را در حالی که مرتب هم می زنید، جوش آورید. سپس ظرف را از روی حرارت بردارید، قهوه اسپرسو را به آن اضافه کنید و اجازه دهید شربت به دست آمده خنک شود.
با استفاده از یک چاقوی دندانه دار، کیک را به صورت افقی از وسط دو نیم کنید تا بتوانید با آن دو لایه را شکل دهید. یک لایه را در قالبی با همان اندازه قرار دهید و با ¾ شربت اسپرسو بوسیله قلموی آشپزی روی آن را بپوشانید. 2 قاشق غذاخوری از پودر اسپرسو را روی آن بپاشید.
بستنی تیرامیسو را با دور کند همزن برقی بزنید، سپس آن را روی کیک پخش کنید. نیمه دیگر کیک اسفنجی را روی بستنی قرار دهید. روی کیک را با بقیه شربت اسپرسو بوسیله قلمو بپوشانید. قالب حاوی دو لایه کیک را به مدت 20 دقیقه در فریزر قرار دهید.
پس از گذشت 20 دقیقه قالب را از فریزر بیرون آورید و روی آن 2 قاشق غذاخوری پودر اسپرسو بپاشید. بستنی قهوه را نیز با دور کند همزن، بزنید و آن را روی کیک پخش کنید و مجدد کیک بستنی را در فریزر قرار دهید. می توانید روی بستنی را با تراشه های شکلات تزیین نمایید و آن را سرو نمایید.
کیک بستنی جزو دسرهای مدرن میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و 0 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40 دقیقه میباشد .
کیک بستنی را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست