سه شنبه, ۱۸ دی, ۱۴۰۳ / 7 January, 2025
مجله ویستا

طرز تهیه ترش کباب گیلانی


مواد لازم:
گوشت راسته گوسفند یا گوساله:  350 گرم
گردوی آسیاب شده:                   50 گرم
رب انار:                                   1 تا 2 قاشق غذاخوری
نمک:                                      به مقدار لازم
عدد پیاز بزرگ:                           1عدد
چوچاق و جعفری:                      2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه:
ابتدا گوشت را بشویید و به قطعات متوسط خرد کنید. سپس پیاز را رنده کرده و چوچاق و جعفری را کاملا خرد کنید. در یک کاسه بزرگ، پیاز ، گردوی آسیاب شده، رب انار، چوچاق و جعفری خرد شده را با هم مخلوط کرده و تکه های گوشت را به آنها اضافه کنید. روی کاسه را بپوشانید و 12 تا 24 ساعت در یخچال نگهداری کنید. لازم به ذکر است، نباید به گوشت ها نمک بزنید زیرا باعث سفت شدن کباب می شود. نمک را هنگام کباب کردن گوشت ها روی آنها بپاشید. در آخر گوشت ها را بدون پیاز به سیخ بکشید و روی منقل، کباب کنید.

نکات تکمیلی در مورد ترش کباب

ترش کباب جزو غذای محلی - گیلانی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15 دقیقه میباشد .
ترش کباب را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه ترش کباب گیلانی