دوشنبه, ۱ مرداد, ۱۴۰۳ / 22 July, 2024
مجله ویستا

خورش ماست اصفهانی | طرز تهیه خورش ماست اصفهانی


مواد لازم برای خورش ماست اصفهانی



    گوشت گردن بدون استخوان 250 گرم (با استخوان 300 گرم)
    ماست چکیده بی نمک 2.5 کیلوگرم
    شکر 1 پیمانه سرخالی
    زرده تخم مرغ 2 عدد
    آب 2 تا 3 پیمانه
    پیاز 1 عدد
    گلاب، زردچوبه، نمک، زعفران ساییده به اندازه کافی
    خلال پسته، بادام و زرشک به اندازه کافی (برای تزیین)

طرز تهیه خورش ماست اصفهانی



    گوشت گردن را با پیاز، زردچوبه، نمک و آب کاملا بپزید.
    استخوان ها را جدا کرده و گوشت را با گوشت کوب، درون یک ظرف مسی یا تفلون خوب بکوبید تا سفید و یکدست شود(این بخش کار بسیار اهمیت دارد).
    زرده های تخم مرغ، ماست و شکر را خوب مخلوط کرده و روی حرارت بگذارید.
    مواد را خوب به هم بزنید تا جوش بیایند. هنگامی که مایه جوش آمد، گوشت گردن کوبیده شده را در تابه ریخته و مخلوط ماست، زرده تخم مرغ و شکر را بدان بیفزایید و خوب مخلوط کنید.
    اگر کل مراحل را به خوبی انجام داده باشید، غذایی به دست می آید که حسابی کش می آید.
    حالا زعفران آب کرده و در صورت تمایل گلاب را به آن اضافه کنید.
    خورش ماست به دست آمده را با زرشک، خلال بادام و پسته تزیین نمایید.
 


خورش ماست اصفهانی | طرز تهیه خورش ماست اصفهانی


   نکات:
   بهتر است خورش را 24 ساعت پیش از سرو کردن تهیه کرده و در یخچال نگهداری کنید تا جا بیفتد.
   این خورش سرد سرو می شود.
   از ظرف با جنس روی برای کوبیدن استفاده نکنید وگرنه رنگ غذا تیره و بد می شود.


خورش ماست اصفهانی | طرز تهیه خورش ماست اصفهانی

نکات تکمیلی در مورد خورش ماست اصفهانی

خورش ماست اصفهانی جزو غذای محلی - اصفهان میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 30 دقیقه میباشد .
خورش ماست اصفهانی را می توانید در وعده دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

خورش ماست اصفهانی ، طرز تهیه خورش ماست اصفهانی