چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا

آش عدس و بلغور | طرز تهیه آش عدس و بلغور سنندج


 مواد لازم برای آش عدس و بلغور سنندج
عدس200 گرم
بلغور گندم 200 گرم
پیاز داغ2 قاشق غذاخوری
سیب زمینی  1 عدد
نمک و فلفل و زردچوبهبه میزان لازم
نعناع داغبرای تزئین
 

آش عدس و بلغور | طرز تهیه آش عدس و بلغور سنندج
 
طرز تهیه آش عدس و بلغور سنندج
عدس را پاک می کنیم و در یک قابلمه به همراه بلغور می ریزیم. 2 لیتر آب روی آنها ریخته و روی حرارت می گذاریم تا پخته شوند.
در یک قابلمه کوچک کمی روغن را داغ می کنیم و زرد چوبه را در آن تفت می دهیم تا بوی خامی آن گرفته شود و سپس فلفل و پیاز داغ را به آن اضافه می کنیم و آن را داغ داغ درون آش در حال جوشیدن می ریزیم. پس از اینکه آش چند جوش زد، به آن نمک اضافه می کنیم.
سیب زمینی را پوست کنده و می شوییم و آن را ریز و نگینی خرد می کنیم و در آش می ریزیم. حرارت را ملایم می کنیم و می گذاریم با در بسته جا بیفتد و سیب زمینی ها کاملاً بپزد. پس از اینکه آش کاملاً جا افتاد و لعابدار شد، آن را در ظرف مورد نظر ریخته و روی آن را با نعناع داغ و پیاز داغ تزئین می کنیم و با لیمو ترش تازه سرو می کنیم.
 

آش عدس و بلغور | طرز تهیه آش عدس و بلغور سنندج
نکات تکمیلی در مورد آش عدس و بلغور

آش عدس و بلغور جزو آش و حلیم میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 3 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
آش عدس و بلغور را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

آش عدس و بلغور ، طرز تهیه آش عدس و بلغور سنندج