سه شنبه, ۱۶ بهمن, ۱۴۰۳ / 4 February, 2025
مجله ویستا

طرز تهیه پودینگ نارگیل با میوه های استوایی


 مواد لازم پودینگ نارگیل با میوه های استوایی

شیر نارگیل 380 گرم
تخم شربتی  ⅓ پیمانه
شیر پرچرب 1 پیمانه
شکر ¼ پیمانه
وانیل ½ عدد
نارگیل رنده شده ¾ پیمانه
میوه های تازه فصل ½ پیمانه

 


طرز تهیه پودینگ نارگیل با میوه های استوایی


طرز تهیه پودینگ نارگیل با میوه های استوایی


    تخم شربتی را پاک کرده و کنار می گذاریم.
    وانیل تازه را از طول می‎بریم و با چاقو عصاره آن را از پوست جدا می کنیم. نارگیل را رنده کرده و در دمای 176 درجه فر به مدت 3 تا 4 دقیقه روی سینی فر پخش می کنیم تا برشته شده و به طلایی روشن بزنند.
    در این بین شیر نارگیل را با 1 پیمانه شیر پرچرب، شکر و وانیل در قابلمه‎ای جداگانه روی حرارت ملایم اجاق 6 تا 8 دقیقه گرم می‎کنیم تا بخار مایع بلند شود.
    پودینگ بدست آمده را کنار می‎گذاریم تا نسبتا سرد شود،  در همین حین تخم شربتی پاک شده و ریگ شور شده را اضافه می کنیم و حداقل یک ساعت در یخچال نگه می‎داریم تا کامل خنک شود (هر چند دقیقه پودینگ را هم می‎زنیم. اگر ظاهر پودینگ بیش از حد غلیظ به نظر رسید شیر بیشتری اضافه می‎کنیم.
    میوه‎های تازه (به دلخواه کیوی، انبه و...) را خرد می‎کنیم، حدود ½ پیمانه میوه خردشده لازم داریم.
    پودینگ را در چند لیوان بلند تقسیم کرده، با میوه تازه و نارگیل برشته تزیین می‎کنیم.
    بهتر است پودینگ را به مدت 1 روز در یخچال نگه داریم و سپس سرو کنیم.


طرز تهیه پودینگ نارگیل با میوه های استوایی

نکات تکمیلی در مورد پودینگ نارگیل

پودینگ نارگیل جزو نوشیدنی - سایر نوشیدنی ها میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10 دقیقه میباشد .
پودینگ نارگیل را می توانید در وعده صبحانه - میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه پودینگ نارگیل با میوه های استوایی