دوشنبه, ۲۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 13 May, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه سس مُرنیی


 مواد لازم برای سس مُرنیی
 
سس بشامل :یک پیمانه
پنیر پارمژان :2 قاشق غذاخوری
زرده تخم مرغ :یک عدد
خامه :2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه سس مُرنیی
 
طرز تهیه سس مُرنیی
 
1 - سس بشامل را تهیه کرده . در کاسه ای کوچک زرده را با خامه مخلوط کرده و با چنگال هم میزنیم . مخلوط را آرام به سس روی حرارت اضافه کرده هم زده و در آخر پنیر پارمژان رنده شده را به سس اضافه کرده و از روی حرارت بر میداریم.
2 - در زبان فرانسه به ترکیب زرده و خامه که به سس اضافه میشود liaison میگویند.
 

طرز تهیه سس مُرنیی
نکات تکمیلی در مورد سس مُرنیی

سس مُرنیی جزو سس و رب میباشد
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20 دقیقه میباشد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه سس مُرنیی