پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا

برنج سرخ شده | طرز تهیه برنج سرخ شده با طعم سیر


مواد لازم برنج سرخ شده با طعم سیر

برنج ½1 پیمانه
سیر 3 حبه
روغن گیاهی 2 قاشق سوپ‎خوری
نمک به مقدار لازم
فلفل سیاه به مقدار لازم


برنج سرخ شده | طرز تهیه برنج سرخ شده با طعم سیر

طرز تهیه برنج سرخ شده با طعم سیر

    برنج را زیر آب شسته و همراه با ¾1 پیمانه آب در یک قابلمه متوسط می‎ریزیم و آن را کته می‎کنیم.
    بعد از پختن برنج، ظرف آن را از روی شعله برمی داریم و در حالت دربسته 10 دقیقه کنار می‎گذاریم.
    اجازه می دهیم برنج به طور کامل سرد شود تا خشک و سفت شود.
    مقدار ½1 قاشق سوپ‎خوری روغن را در یک تابه بزرگ روی شعله متوسط می گذاریم تا خوب گرم شود، پس از آن برنج را اضافه می کنیم و همزمان به آرامی هم می‎زنیم. 1 تا 2 دقیقه حرارت می‎دهیم تا به طور کامل داغ شود (اگر زیاد و سریع هم بزنید دانه های برنج خرد می شود).
    سیر را رنده می کنیم.
    با استفاده از یک قاشق چوبی یک فضای خالی در مرکز تابه ایجاد کرده و 1 قاشق چای‎خوری روغن می‎ریزیم. سپس سیر رنده شده را حدود 30 ثانیه با آن سرخ می‎کنیم و بعد با برنج اطراف تابه ترکیب می‎کنیم.
    نمک و فلفل را برای سرو اضافه می‎کنیم.
 


برنج سرخ شده | طرز تهیه برنج سرخ شده با طعم سیر

نکات تکمیلی در مورد برنج سرخ شده

برنج سرخ شده جزو غذای ملل - هندی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 45 دقیقه میباشد .
برنج سرخ شده را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 1 نفر مناسب میباشد .

برنج سرخ شده ، طرز تهیه برنج سرخ شده با طعم سیر