شنبه, ۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 20 April, 2024
مجله ویستا

لازانیای اسفناج و قارچ | طرز تهیه لازانیای اسفناج و قارچ


مواد لازم لازانیای اسفناج و قارچ



اسفناج تازه 2.25 کیلوگرم
قارچ 1.35 کیلوگرم
پنیر ریکوتا 450 گرم
ورق لازانیای اسفناج یا ساده 450 گرم
شیر ½ 4 پیمانه
کره 1 پیمانه (240 گرم)
عصاره سبزیجات ¾ پیمانه
برگ جعفری ½ پیمانه
آرد سفید ½ پیمانه
پنیر گودا ½ پیمانه
پنیر پارمزان ½ پیمانه
سیر 3 حبه
نمک 3 قاشق چای خوری
فلفل سیاه آسیاب شده ¾ 1 قاشق چای خوری
جوز هندی رنده شده ½ قاشق چای خوری


طرز تهیه لازانیای اسفناج و قارچ



    دقت کنید که فقط از برگ اسفناج استفاده کنید. برگ های اسفناج را با آب سرد بشویید و خوب آبکشی کنید بگذارید کمی آب آنها برود سپس خرد کنید.
    تابه نسبتا بزرگی انتخاب کنید. 2 قاشق غذاخوری کره را در ظرفی ذوب کنید. سیرهای خرد شده را در کره تفت دهید تا طلایی شوند. برگ های اسفناج را اضافه کنید و درب ظرف را بگذارید؛ هر چند وقت یک بار اسفناج ها را تفت دهید. پس از 4 تا 5 دقیقه آن ها را از ظرف خارج کنید. توجه داشته باشید در نهایت اسفناج های تفت داده شده آب نداشته باشند.
    اسفناج ها را به همراه پنیر ریکوتا، 2 قاشق چای خوری نمک و 1 قاشق چای خوری پودر فلفل سیاه در کاسه ای بریزید.
    قارچ ها را به صورت ورقه های ضخیم خرد کنید. کره (5 تا 6 قاشق غذاخوری) را در تابه ای بزرگ روی حرارت متوسط گرم کنید. ⅔  قارچ ها را به کره اضافه کنید و آن ها را تا زمانی که نرم شوند تفت دهید. سپس ¼ پیمانه عصاره سبزیجات را اضافه کنید و تا زمانی که تمام مایع بخار شود و قارچ ها بپزند، به حرارت دادن ادامه دهید. سپس قارچ های پخته شده را به کاسه ای منتقل کنید.و ⅔ جعفری های خرد شده را با قارچ ها مخلوط کنید.
    4 پیمانه شیر را گرم کنید.


لازانیای اسفناج و قارچ | طرز تهیه لازانیای اسفناج و قارچ


    8 قاشق غذاخوری کره را در ظرفی ذوب کنید، زمانی که کره شروع به حباب زدن کرد، آرد را اضافه کنید و آن را به مدت 1 دقیقه با کره تفت دهید. سپس شیر گرم شده را به آرامی اضافه کنید و مخلوط را هم بزنید تا سس غلیظ و یک دست شود. سپس سس را از روی حرارت بردارید و مقداری نمک، فلفل و جوز هندی رنده شده را به همراه ½ پیمانه مخلوط پنیرهای رنده شده به آن اضافه کنید.
    فر را با دمای 350 درجه گرم کنید. ½ پیمانه از سس شیر و پنیر را برای آخر کار و زمان سرو کناری بگذارید، سپس لایه های لازانیا را بچینید:در یک ظرف با ابعاد 22*32، ½ پیمانه سس بریزید، سپس ورق های لازانیا را روی سس بچینید و روی ورق ها به ترتیب، 1 پیمانه از مخلوط اسفناج، 1 پیمانه از مخلوط قارچ و ½ پیمانه از سس سفید بریزید. این لایه ها را تکرار کنید و در لایه آخر، روی ورق های لازانیا، ½ پیمانه سس سفید و بعد از آن ½ پیمانه پنیر رنده شده بریزید.
    ظرف لازانیا را در فر قرار دهید و به مدت 1 ساعت تا 1 ساعت و 15 دقیقه بپزید تا رویه آن طلایی قهوه ای شود. لازانیا را به مدت 20 دقیقه قبل از سرو در دمای اتاق قرار دهید.
    قبل از سرو غذا، 2 قاشق غذاخوری کره را در ظرفی ذوب کنید و ⅓ باقیمانده از قارچ های خام را به همراه مقداری نمک و فلفل در آن تفت دهید تا نرم شوند. سپس ¼ پیمانه از عصاره سبزیجات را در آن بریزید و بعد از اینکه مایع درون ظرف بخار شد، ⅓ باقیمانده از جعفری ها را در آن بریزید و ظرف را از روی حرارت بردارید.
    ½ پیمانه از سس را که نگه داشته بودید با ½ پیمانه شیر مخلوط کنید. این مخلوط را روی حرارت ملایم قرار دهید تا نرم و یک دست شود. سپس برش های لازانیا را با مخلوط قارچ پخته شده با جعفری تزیین کنید و آن ها را با سس سفید گرم سرو کنید.
 


لازانیای اسفناج و قارچ | طرز تهیه لازانیای اسفناج و قارچ

نکات تکمیلی در مورد لازانیای اسفناج و قارچ

لازانیای اسفناج و قارچ جزو لازانیا و سوفله میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 30 دقیقه میباشد .
لازانیای اسفناج و قارچ را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 12 نفر مناسب میباشد .

لازانیای اسفناج و قارچ ، طرز تهیه لازانیای اسفناج و قارچ


همچنین مشاهده کنید