شنبه, ۶ بهمن, ۱۴۰۳ / 25 January, 2025
مجله ویستا

پنیر خامه ای


پنیر خامه ای

پنیر خامه ای نوعی پنیر نرم سفید است که طعم ملایمی دارد. تفاوت آن با پنیرهای دیگر در این است که پنیر خامه ای را به مدت طولانی نگهداری نمی کنند، بلکه به شکل تازه مصرف می شود.
این نوع …

پنیر خامه ای نوعی پنیر نرم سفید است که طعم ملایمی دارد. تفاوت آن با پنیرهای دیگر در این است که پنیر خامه ای را به مدت طولانی نگهداری نمی کنند، بلکه به شکل تازه مصرف می شود.

این نوع پنیر در تهیه برخی دسرها از جمله کیک پنیری کاربرد دارد. روی برخی نانها از این پنیر می ریزند و همچنین در کنار خوراک ماهی آزاد از آن استفاده می کنند. پنیر خامه ای اولین بار در سال ۱۸۷۲ در ایالات متحده آمریکا تهیه شد و آن زمانی بود که یک لبنیاتی نوعی پنیر عرضه کرد که در تهیه آن به جز شیر کامل از خامه هم استفاده شده بود. سپس در سال ۱۸۸۰ یک تولید کننده پنیر که اهل نیویورک بود این پنیر را در داخل فویل بسته بندی و عرضه کرد.

از آنجا که در تهیه این نوع پنیر از شیرکامل به همراه خامه استفاده می کنند میزان چربی آن بالاست.

groohashpazi.blogfa.com