شنبه, ۶ بهمن, ۱۴۰۳ / 25 January, 2025
مجله ویستا
پنیر خامه ای
پنیر خامه ای نوعی پنیر نرم سفید است که طعم ملایمی دارد. تفاوت آن با پنیرهای دیگر در این است که پنیر خامه ای را به مدت طولانی نگهداری نمی کنند، بلکه به شکل تازه مصرف می شود.
این نوع پنیر در تهیه برخی دسرها از جمله کیک پنیری کاربرد دارد. روی برخی نانها از این پنیر می ریزند و همچنین در کنار خوراک ماهی آزاد از آن استفاده می کنند. پنیر خامه ای اولین بار در سال ۱۸۷۲ در ایالات متحده آمریکا تهیه شد و آن زمانی بود که یک لبنیاتی نوعی پنیر عرضه کرد که در تهیه آن به جز شیر کامل از خامه هم استفاده شده بود. سپس در سال ۱۸۸۰ یک تولید کننده پنیر که اهل نیویورک بود این پنیر را در داخل فویل بسته بندی و عرضه کرد.
از آنجا که در تهیه این نوع پنیر از شیرکامل به همراه خامه استفاده می کنند میزان چربی آن بالاست.
groohashpazi.blogfa.com
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست