چهارشنبه, ۱۰ بهمن, ۱۴۰۳ / 29 January, 2025
مجله ویستا

طرز تهیه سوپ هویج و زنجبیل برای سرماخوردگی


طرز تهیه سوپ هویج و زنجبیل

آشپزخانه نمناک

مواد لازم:

هویج 4 عدد  500 گرم

پودرزنجبیل  1 قاشق چایخوری

جعفری و پیازچه ساتوری شده به همراه ساقه  2 فنجان

پیاز خرد شده 1 عدد 

روغن زیتون یا روغن کنجد  2 قاشق غذاخوری

آب مرغ و یا عصاره مرغ  به میزان لازم

سیب زمینی خرد شده  1 عدد

نمک و فلفل  به میزان لازم

 
طرز تهیه سوپ هویج و زنجبیل برای سرماخوردگی

طرز تهیه :

ابتدا پیاز - سیب زمینی و هویج های خر شده را داخل ظرفی که روغن زیتون را در کمی حرارت داده ایم می ریزیم و کمی تفت می دهیم. سبزی های ساتوری شده ای را که در مواد لازم داشتیم را اضافه می کنیم و بعد از کمی تفت دادن پودر زنجبیل را به مواد اضافه می کنیم. آب مرغ و یا عصاره مرغ حل شده در آب را به مواد اضافه می کنیم و درب ضرف را می گذاریم تا کمی با بخار آب مواد سوپ نرم شوند. بعد از اینکه مواد کمی نرم تر شدند به وسیله ی یک مخلوط کن سوپ را به صورت پوره در می آوریم و داخل ضرف مورد نظر سرو می کنیم.

نکات تکمیلی در مورد سوپ هویج و زنجبیل

سوپ هویج و زنجبیل جزو سوپ میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
سوپ هویج و زنجبیل را می توانید در وعده نهار - میان وعده - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه سوپ هویج و زنجبیل برای سرماخوردگی