دوشنبه, ۲۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 13 May, 2024
مجله ویستا

فریتاتا | طرز تهیه فریتاتای پیاز و سیب زمینی


مواد لازم فریتاتای پیاز و سیب زمینی


روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری
پیاز بزرگ باریک خرد شده 1 عدد
سیب زمینی بزرگ 1 عدد (230 گرم)
رزماری خشک خرد شده ½ قاشق چایخوری
نمک و فلفل آسیاب شده به مقدار لازم
تخم مرغ بزرگ 5 عدد
سفیده تخم مرغ 5 عدد
برگ کامل جعفری ½ پیمانه

 


فریتاتا | طرز تهیه فریتاتای پیاز و سیب زمینی

طرز تهیه فریتاتای پیاز و سیب زمینی


    در تابه ای نچسب به اندازه متوسط (25 سانتی متر)، 1 قاشق سوپخوری روغن را روی شعله متوسط گرم می کنیم. پیاز باریک خرد شده، سیب زمینی پوست کنده و نازک خرد شده ( به ضخامت 5 میلی متر) و رزماری را اضافه می کنیم. به آن نمک و فلفل می زنیم و مواد را هم می زنیم تا خوب ترکیب شوند.
    درپوش تابه را گذاشته،  برای 10 دقیقه مواد را می پزیم؛ سپس در پوش را برمی داریم. در حالی که گه گاهی مخلوط را هم می زنیم، تا موقعی که پیاز و سیب زمینی ترد شوند، حدود 5 دقیقه، مواد را می پزیم.
    در همین حال در کاسه ای متوسط، تخم مرغ ها، سفیده تخم مرغ، برگ های جعفری، ¾ قاشق چایخوری نمک. ¼ قاشق چایخوری فلفل را مخلوط می کنیم.
    سبزیجات را گرم می کنیم. 1 قاشق سوپخوری روغن باقیمانده را به سبزیجات داخل تابه اضافه می کنیم و وقتی اطمینان حاصل کردیم که سیب زمینی ها پخته اند، مخلوط تخم مرغ را در تابه می ریزیم.
    غذا را روی شعله کم اجاق گاز می پزیم. چند مرتبه مواد را با کفگیر از لبه های تابه بالا می آوریم تا تخم مرغ ها به زیر بروند و بپزند. تا وقتی که مرکز فریتاتا تقریباً سفت شود، حدود 10 دقیقه، اجازه می دهیم موادمان بپزند.
    (می توانید مدتی تابه نچسب را در فرقرار دهید به طوری که حرارت از بالا به آن بخورد تا روی فریتاتا کمی طلایی شود، حدود 3 دقیقه).
    پس از پخته و سفت شدن غذا، کفگیری را دور لبه های تابه می کشیم تا فریتاتا جدا شود، سپس آن را روی بشقاب سرو برمی گردانیم و به قطعات مثلثی شکل برش می دهیم و با نان و بسته به دلخواه می توانیم با ترشی، گوجه فرنگی خام سرو کنیم.


فریتاتا | طرز تهیه فریتاتای پیاز و سیب زمینی

نکات تکمیلی در مورد فریتاتا

فریتاتا جزو غذای ملل - ایتایایی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
فریتاتا را می توانید در وعده شام - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

فریتاتا ، طرز تهیه فریتاتای پیاز و سیب زمینی