سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا

پودینگ برنج | طرز تهیه پودینگ برنج ترکی


 مواد لازم برای پودینگ برنج ترکی
 
برنج :1/2 پیمانه
آب :2 پیمانه
شیر :2 پیمانه
شکر :8-10 قاشق غذاخوری (بسته به ذائقه شما)
نشاسته ذرت :2 قاشق غذاخوری
وانیل :1/2 قاشق مرباخوری
زرده تخم مرغ :1 عدد
 

پودینگ برنج | طرز تهیه پودینگ برنج ترکی
 
 
طرز تهیه پودینگ برنج ترکی
برنج را از یکی دو ساعت قبل خیس کنید.
 
برنج خیس خورده را با دو پیمانه آب در قابلمه مناسبی ریخته و روی حرارت تقریبا زیاد بگذارید, زمانی که جوش آمد و شروع به قل قل کرد, در قابلمه را ببندید و حرارت را کم کنید. فقط هر از چندی با قاشق ترحیجا چوبی آن را هم بزنید. این کارا ادامه دهید تا زمانی که برنج به اصطلاح شکفته شود و مقدار کمی از آب باقی بماند.
 
شیر و شکر را به برنج اضافه کنید و هم بزنید.
 
در همین حین, نشاسته ذرت را در سه چهار قاشق غذاخوری شیر حل کنید و به پودینگ روی حرارت اضافه نمایید. همزدن را ادامه دهید و در این مرحله لازم است که کنار گاز بایستید وگرنه ممکن است پودینگ شما ته بگیرد.
 
وقتی پودینگ جوش آمد, وانیل را به آن اضافه کنید و شعله را کم کنید و اجازه دهید چند دقیقه ای بجوشد.
 
از اینجا به بعد انتخاب با شماست که چه پودینگی برنجی بخواهید. در واقع الان پودینگ شما حاضره, می توانید در ظرف مناسب سرو بریزید و بعد از کم شدن حرارتش در یخچال قرار دهید و بعد از چند ساعت دسر پودینگ شما حاضره, میل بفرمایید.
 
یا اینکه:یک زرده تخم مرغ را در کاسه کوچکی با سه قاشق غذاخوری از پودینگ (خنک شده) خوب مخلوط کنید. بعد پودینگ را در ظرف مناسب که می توانید در فر قرار دهید بریزید و مخلوط پودینگ و تخم مرغ را روی آن بمالید, طوری که سطح رویی آن را پوشش دهد, در فر قرار دهید تا زمانی که تخم مرغ روی پودینگ کمی تغییر رنگ دهد و قهوه ای شود.
من هر دو رو امتحان کردم و عکس هر دو رو براتون می ذارم. چون نمی خواستم پودینگم قهوه ای بشه بعد از ده دقیقه از فر در آوردم.
نکته! اگر تصمیم گرفتید, پودینگ برنج درون فر را امتحان کنید, بعد از اینکه پودینگ رو از روی گاز(حرارت) بر داشتید, در واقع پودینگ شما حاضره, پس خیلی نیاز نداره که توی فر بمونه. دقت کنید, هر چه پودینگ بیشتر در فر بمونه, آبش بیشتر تبخیر میشه و موقع خوردن, کمی خشک تر به نظر میاد.
 

پودینگ برنج | طرز تهیه پودینگ برنج ترکی
نکات تکمیلی در مورد پودینگ برنج

پودینگ برنج جزو دسرهای مدرن میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
پودینگ برنج را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

پودینگ برنج ، طرز تهیه پودینگ برنج ترکی