پنجشنبه, ۲۰ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 9 May, 2024
مجله ویستا

سوفله بادنجان با پنیر ریکوتا


مواد لازم سوفله بادنجان با پنیر ریکوتا


سس مارینارا 2 پیمانه
آویشن (اُرگانو ) خرد شده  2 قاشق چایخوری خشک شده
پنیر پارمزان رنده شده 1 پیمانه
تخم مرغ 3 عدد بزرگ
پنیر ریکوتا نیم چرب (یا پنیر گودا) 1 ⅔پیمانه (400 گرم)
نمک درشت و فلفل آسیاب شده به مقدار لازم
روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری
بادنجان 400 گرم


سوفله بادنجان با پنیر ریکوتا

طرز تهیه سوفله بادنجان با پنیر ریکوتا



    فر را از قبل روی 230 درجه سانتیگراد گرم می کنیم. یک لایه از تکه های بادنجان(در جهت طولی و باریک برش دهید) را روی سینی فر می چینیم. به هر دو طرف بادنجان ها با قلمو روغن زده و روی آنها نمک و فلفل می پاشیم. 25 تا 30 دقیقه سرخ می کنیم تا بادنجان ها نرم شوند و در این بین، یک بار آنها را برمی گردانیم.
    در این حین، پنیر ریکوتا، تخم مرغ ها، ½ پیمانه پنیر پارمزان، اُرگانو، نمک و فلفل را در کاسه ای با هم مخلوط می کنیم. سطح یک ظرف مربع شکل را با قلمو روغن می مالیم.
    ¼ تکه های بادنجان را در ظرفی که آماده کرده ‍ایم می چینیم، نیمی از سس مارینارا را روی آن پخش می کنیم. ¼ دیگر از بادنجان ها را روی آن قرار داده، نیمی از پنیر ریکوتا (یک نوع پنیر ایتالیایی) یا پنیر گودا را روی آن پخش می کنیم. این لایه ها را تکرار می کنیم. آخرین لایه را با پنیر ریکوتا تمام می کنیم و ½ پیمانه پنیر پارمزان باقی مانده را روی آن می پاشیم. به مدت 20 تا 25 دقیقه در فر می گذاریم تا طلایی شود. قبل از این که غذا را سرو کنیم، 10 دقیقه می گذاریم خنک شود.


سوفله بادنجان با پنیر ریکوتا

نکات تکمیلی در مورد سوفله بادنجان

سوفله بادنجان جزو لازانیا و سوفله میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
سوفله بادنجان را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .

سوفله بادنجان با پنیر ریکوتا