شنبه, ۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 27 April, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه لازانیای بلونز (bolognese)


مواد لازم لازانیای بلونز (bolognese)

سس بلونز ½2 پیمانه
سس بشامل ½پیمانه
پنیر موتزارلای رشته رشته شده ½1پیمانه
پنیر پارمژان رنده شده 1 پیمانه
ورقه لازانیا یک بسته


طرز تهیه لازانیای بلونز (bolognese)

طرز تهیه لازانیای بلونز (bolognese)


    قابلمه ای از آب را می گذاریم جوش بیاید. آب که شروع به قل قل کرد، لازانیای خشک را در آن می ریزیم. (مقدار زمانی که لازانیا باید در آب بماند روی بسته آن نوشته شده) سپس لازانیا را در آبکش قرار می دهیم تا آب اضافی آن گرفته شود.
    کف یک پیرکس یا ظرف مخصوص فر را چرب می کنیم و لازانیا ها را کنار هم در ظرف قرار می دهیم ( دقت کنید کنار ه های لازانیا روی هم قرار گیرد تا بعداً سس از لای آن نفوذ نکند. (بسته به اندازه ظرف تان می توانید لایه های لازانیا را کم یا زیاد کنید)
    یک لایه سس بشامل ( به ضخامت 1 سانتی متر) را روی لازانیا می ریزیم. سپس روی آن یک لایه سس بلونز (سس گوشت به ضخامت 1 سانتی متر) و دوباره یک لایه لازانیا می چینیم. همین کار را در لایه های بعد هم ادامه می دهیم تا به لایه آخر برسیم.
    فر را روشن می کنیم و روی 190 درجه سانتیگراد قرار می دهیم تا زمانیکه لازانیا برای داخل فر رفتن آماده بود، فر داغ باشد.
    در لایه آخر سس بشامل را می ریزیم و روی آن دو مدل پنیر رشته شده را به ترتیب روی غذا می ریزیم. (فرقی نمی کند کدام پنیر رو باشد چون در نهایت با هم مخلوط می شوند).
    روی آن به صورت نقطه نقطه ای کره می ریزیم و در فر داغ قرار می دهیم. حدود 40 دقیقه لازانیا باید در فر بماند (یا تا زمانی که قلقل کند و روی آن قهوه ای روشن شود).
    در زمان سرو، لازانیا را از فر خارج کنید برای 5 تا 7 دقیقه بگذارید بیرون از فر باشد، سپس به سر میز بیاورید و سرو کنید.



طرز تهیه لازانیای بلونز (bolognese)
 

نکات تکمیلی در مورد لازانیای بلونز

لازانیای بلونز جزو لازانیا و سوفله میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40 دقیقه میباشد .
لازانیای بلونز را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه لازانیای بلونز (bolognese)


همچنین مشاهده کنید