شنبه, ۴ اسفند, ۱۴۰۳ / 22 February, 2025
مجله ویستا
طرز تهیه سس پرتقال (برای غذا)
مواد لازم سس پرتقال (برای غذا)
شکر ¼پیمانه
نشاستۀ ذرت 1 قاشق غذا خوری
رندۀ پوست پرتقال ¼پیمانه
آب پرتقال ¾پیمانه
کره 2 قاشق غذا خوری
طرز تهیه سس پرتقال (برای غذا)
در یک تابۀ کوچک شکر، نشاستۀ ذرت و رندۀ پوست پرتقال را با هم ترکیب می کنیم.
آب پرتقال را به موادمان در تابه می افزاییم و به هم می زنیم و روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار می دهیم تا به جوش آید و حباب هایی روی آن تشکیل شود.
سپس کره را به آن اضافه می کنیم و به هم می زنیم تا سس ته نگیرد و پس از 2 دقیقه آن را از روی گاز برداشته و به همراه غذا، داغ سرو می کنیم.
سس پرتقال (برای غذا) جزو سس و رب میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست