سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا

فلافل | طرز تهیه فلافل نخود و هویج


مواد لازم برای فلافل نخود و هویج
 
نخود خام 200 گرم
هویج متوسط1 عدد
 پیاز کوچک 1 عدد
سیر 3-4 حبه
انبه پودر شده1 قاشق غذا خوری
زیره سیاه1/2 قاشق چای خوری
فلفل سیاه1/2 قاشق چای خوری
زردچوبه1 قاشق چای خوری
جوش شیرین1 قاشق چای خوری
نمکبه میزان لازم
 
 

فلافل | طرز تهیه فلافل نخود و هویج
طرز تهیه فلافل نخود و هویج
نخود را حتما یک شبانه روز خیس کرده و آب آن را دوبار عوض کنید.
سپس نخود را دوبار در چرخ گوشت قرار دهید هویج و پیاز و سیر را هم اضافه کنید (می توانید با رنده ریز رنده کنید).
سپس ادویه جات را ریخته و مخلوط را خوب ورز می دهیم در یخچال قرار می دهیم. (هر چقدر مدت زمان ماندن در یخچال بیشتر باشد خمیر بهتر بهم می چسبد ) ماهیتابه نچسب را خوب داغ کرده روغن ریخته و از مواد با قالب برداشته و در روغن سرخ می کنیم.
 
 

فلافل | طرز تهیه فلافل نخود و هویج
نکات تکمیلی در مورد فلافل

فلافل جزو کتلت و شامی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20 دقیقه میباشد .
فلافل را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 5 نفر مناسب میباشد .

فلافل ، طرز تهیه فلافل نخود و هویج