چهارشنبه, ۱۷ بهمن, ۱۴۰۳ / 5 February, 2025
مجله ویستا

سالاد بلوچیز | طرز تهیه سالاد بلوچیز با ژامبون


 مواد لازم سالاد بلوچیز با ژامبون

ژامبون دودی  250 گرم

پنیر بلوچیز  100 گرم

نان تست  2 برش ضخیم

برگ منداب یا اسفناج  1 دسته بزرگ

کلم قرمز 1 پیمانه

گردو  ½ پیمانه

پیازچه تازه  1 دسته

روغن زیتون خالص  7 قاشق غذاخوری

سرکه انگور قرمز  2 قاشق غذاخوری

سس خردل دیژون  1 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل  به مقدار لازم


سالاد بلوچیز | طرز تهیه سالاد بلوچیز با ژامبون

طرز تهیه سالاد بلوچیز با ژامبون

    یک تابه بزرگ را روی شعله زیاد قرار دهید و زمانی که گرم شد، یک قاشق غذاخوری روغن زیتون به آن اضافه کنید. ژامبون ها را به تکه های 1 سانتی متری ببرید و در روغن زیتون تفت دهید. شعله را کم کنید و نان های تکه شده - به اندازه مربع های 1 سانتی متری - به تابه اضافه کنید. به مدت 3 دقیقه آن ها را باهم تفت دهید تا نان ها تست و طلایی شوند.
    برای تهیه سس باقی روغن زیتون، سرکه انگور قرمز، خردل دیژون و مقداری نمک و فلفل را در ظرفی بریزید که قابلیت بسته شدن داشته باشد و ظرف را تکان دهید تا تمام مواد باهم مخلوط شوند.
    برگ های سالادی را در ظرفی بریزید و کلم های خرد شده را روی آن ها قرار دهید و سس را بریزید. سپس قسمت بیشتر گردو و پیازچه ریز خرد شده و تمام مخلوط نان و ژامبون را روی آن ها قرار دهید. با دست تمام مواد را با هم مخلوط کنید.
    از یک چاقوی تیز استفاده کنید، پنیر بلوچیز را برش بزنید و روی سالاد قرار دهید. سپس باقیمانده گردو و پیازچه را روی سالاد بریزید.
 


سالاد بلوچیز | طرز تهیه سالاد بلوچیز با ژامبون

نکات تکمیلی در مورد سالاد بلوچیز

سالاد بلوچیز جزو انواع سالاد میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 5 دقیقه میباشد .
سالاد بلوچیز را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .

سالاد بلوچیز ، طرز تهیه سالاد بلوچیز با ژامبون