سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا

آش کشک | طرز تهیه آش کشک آذربایجان


مواد لازم آش کشک آذربایجان


نخود     ¼  لیوان
لوبیا قرمز     ¼  لیوان
لوبیا چینی     ¼  لیوان
عدس     ¼  لیوان
برنج     ½  لیوان
بلغور گندم     ½  لیوان
سبزی آش خرد شده     1.5 کیلوگرم
کلم برگ سفید     500 گرم
هویج     250 گرم
سیب زمینی ریز     250 گرم
کشک پاستوریزه     500 گرم
پیاز داغ     6- 7 قاشق غذاخوری
نعناع داغ     4- 5 قاشق غذاخوری
روغن مایع     2- 3 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و زردچوبه     به میزان لازم


آش کشک | طرز تهیه آش کشک آذربایجان

طرز تهیه آش کشک آذربایجان



     حبوبات را از شب قبل با آب گرم خیس می کنیم. سپس آن را با مقداری آب و نمک می پزیم.
    در قابلمه ای مناسب، برنج و بلغور را با آب می پزیم و در اواسط پخت کلم و هویج خرد شده و سیب زمینی را اضافه می کنیم و اجازهمی دهیم همه مواد به خوبی بپزند و برنج لعاب بیندازد. سپس سبزی آش را اضافه می کنیم.
    روغن را در تابه گرم می کنیم و مقداری زرد چوبه را در آن تفت می دهیم و همراه پیازداغ، نمک و فلفل به آش اضافه می کنیم.
    اجازه می دهیم آش با حرارت ملایم بجوشد و جا بیفتد. در نهایت نیمی از کشک را می افزاییم. پس از چند جوش قابلمه را از روی حرارت برمی داریم. آش را در ظرف مناسب می کشیم و روی آن را با کشک و پیازداغ و نعناع داغ تزیین می کنیم.
 


آش کشک | طرز تهیه آش کشک آذربایجان

نکات تکمیلی در مورد آش کشک

آش کشک جزو غذای محلی - آذربایجانی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و 0 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 2 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
آش کشک را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 5 نفر مناسب میباشد .

آش کشک ، طرز تهیه آش کشک آذربایجان