پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه پلو بندری با تن ماهی


مواد لازم پلو بندری با تن ماهی


برنج :یک کیلوگرم
سبزی معطر :یک کیلوگرم
تن ماهی :دو عدد
گوجه فرنگی :دو عدد
پیاز :یک عدد
سیر :پنج حبه
زعفران دم کرده :دو قاشق غذاخوری
ادویه کاری :به مقدار دلخواه
نمک :به میزان لازم
فلفل :به میزان لازم
روغن یا کره :به میزان لازم


طرز تهیه پلو بندری با تن ماهی

طرز تهیه پلو بندری با تن ماهی


درون ظرفی مقداری روغن و یا کره داغ میکنیم ، سپس پیاز و سیر را خلالی کرده و درون آن تفت میدهیم تا نرم شوند ، و بعد تن ماهی و گوجه فرنگی نگینی شده را به آن اضافه میکنیم .
پس از این که تن ماهی و گوجه فرنگی نیز تفتی خورد ، سبزی ها را که از قبل ریز کرده ایم به همراه نمک ، فلفل و کاری به آن اضافه میکنیم .
برنج را به ظرف اضافه کرده میگذاریم تا بجوشد و سپس آن را دم میکنیم .
در نهایت پلو بندری را در ظرف کشیده و روی آن را با زعفران و تن ماهی تزئین میکنیم به یاد داشته باشید طعم این پلو کمی تند است .


نکات

1 . این غذا با میگو نیز سرو میشود ، تحت عنوان پلو بندری با میگو به این ترتیب که به جای استفاده از تن ماهی از میگو استفاده میشود .
2 . همانطور که در تصاویر مشاهده میفرمایید میتوان برای تزئین ظرف نیمی از برنج را با مواد مخلوط کرده و مابقی را در هنگام سرو و میل غذا مخلوط کرد .


طرز تهیه پلو بندری با تن ماهی

نکات تکمیلی در مورد پلو بندری

پلو بندری جزو غذای محلی - جنوبی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
پلو بندری را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه پلو بندری با تن ماهی