سه شنبه, ۲ مرداد, ۱۴۰۳ / 23 July, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه کانولی با طعم پنیر


مواد لازم کانولی :

پنیر ریکوتا 450 گرم

پودر شکر سه چهارم فنجان

وانیل یک قاشق چای خوری

30 گرم شکلات کره ایی

یک قاشق غذا خوری روغن قنادی

پودر پسته سه چهارم فنجان

یک فنجان خامه زده شده

120 گرم شکلات تخته ایی خرد شده

12 تا 14 ورق خمیر کانولی


طرز تهیه کانولی با طعم پنیر

دستور تهیه دسر کانولی :

ابتدا در یک کاسه کوچک ، پنیر ریکوتا ، پودر شکر و وانیل را با هم مخلوط کنید.هم بزنید تا ترکیب نرمی بدست بیاید.

 30 گرم شکلات را به این مواد اضافه کنید و هم بزنید .مواد را بپوشانید و در یخچال 6 ساعت  خنک کنید.

 در این فاصله ، در یک قابلمه کوچک ، 120 گرم شکلات بریزید و آن رابه روش بن ماری یا در ماکروویو  ذوب کنید .

 به یک کاسه کوچک انتقال دهید.سپس ورقه های کانولی را به دور یک جسم چوبی یا فلزی بپیچید و در روغن سرخ کنید .(همانند تصویر)

 سپس بعد از خنک شدن خمیر سرخ شده را بیرون بکشید و هر دو انتهای  کانولی را در شکلات  ذوب شده فرو ببرید.

 سپس  در پودر پسته بزنید و روی یک کاغذ روغنی که در سینی کشیده اید قرار دهید.حداقل 45 دقیقه زمان دهید تا سفت شوند.

 بعد ، با یک قیف آشپزی ترکیب پنیر و خامه را داخل کانولی ها ریخته و در ظرف سرو بچینید.

نکات تکمیلی در مورد کانولی

کانولی جزو پیش غذا - گوناگون میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 6 ساعت و 0 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
کانولی را می توانید در وعده صبحانه - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه کانولی با طعم پنیر