سه شنبه, ۲۳ بهمن, ۱۴۰۳ / 11 February, 2025
مجله ویستا

طرز تهیه سوپ لیموی یوکاتان


 مواد لازم برای سوپ لیموی یوکاتان
آب مرغ : 4 فنجان
 
 پیاز متوسط، قاچ شده :یک عدد
 
فلفل هالپانو، دانه گرفته و چهار قسمت شده : 2 عدد
 
سیر، له شده : 8 حبه
 
پوست رنده شده لیمو ترش :  3 قاشق غذاخوری
 
دانه زیره :   نیم قاشق چای خوری
 
دارچین :  یک تکه
 
دانه میخک : 4 عدد
 
میگو، پوست کنده و تمیز شده :450 گرم
 
آب لیمو ترش :3 قاشق غذاخوری
 
نمک :  نیم قاشق چای خوری
 
سس تند (اختیاری) :  ربع قاشق چای خوری
 
گشنیز تازه، خرد شده :   نیم فنجان
 
 

طرز تهیه سوپ لیموی یوکاتان
 
طرز تهیه سوپ لیموی یوکاتان
 
1. آب مرغ، پیاز، فلفل هالپانو، سیر، لیمو، دانه زیره، دارچین و میخک ها را در قابلمه بزرگی بریزید تا نیم جوش شوند. در ظرف را بگذارید و شعله را کم کنید و بگذارید 20 دقیقه بجوشد. سپس آن را از صافی رد کنید تا تفاله ها جدا شوند.
 
2. آب مرغ را دوباره در قابلمه بریزید و بگذارید آرام روی شعله کم بجوشد. میگو، آب لیمو، نمک و سس تند را اضافه کنید. بگذارید این مواد 3 دقیقه بپزند و میگو صورتی و سفت شود. سپس گشنیز را اضافه کنید و سرو کنید.
 
 

طرز تهیه سوپ لیموی یوکاتان
نکات تکمیلی در مورد سوپ لیمو

سوپ لیمو جزو سوپ میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
سوپ لیمو را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه سوپ لیموی یوکاتان