شنبه, ۱۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 4 May, 2024
مجله ویستا

املت ماهی | طرز تهیه املت ماهی


مواد لازم برای املت ماهی
 
تن ماهی :یک قوطی
گوجه فرنگی :3 عدد
روغن مایع :3 قاشق غذاخوری
پیاز رنده شده :یک عدد
تخم مرغ :4 عدد
سیر :2 الی 3 حبه
نمک وفلفل :به مقدار لازم
 
 

املت ماهی | طرز تهیه املت ماهی
 
طرز تهیه املت ماهی
روغن را در ماهیتابه داغ کرده، پیاز را کمی تفت دهید. سیر را به صورت حلقه های باریک درآورده، با پیاز کمی تفت دهید.
پوست گوجه فرنگی ها را گرفته ( اگرهسته آنها راخارج کنید بهتر است) و به صورت حلقه حلقه بریده، روی پیاز قراردهید . در ماهیتابه را بگذارید تا گوجه فرنگی ها به روغن بیفتد.
مقداری نمک و فلفل روی گوجه فرنگی بپاشید( چون تن ماهی به حد کافی نمک دارد، در پاشیدن نمک احتیاط کنید). تن ماهی را روی گوجه فرنگی بچینید و تخم مرغ ها را یکی یکی روی آن بشکنید.
روی تخم مرغ کمی فلفل سیاه بریزید ، پس از اینکه تخم مرغ خودش را گرفت، املت آماده خوردن شده است.
 

املت ماهی | طرز تهیه املت ماهی
نکات تکمیلی در مورد املت ماهی

املت ماهی جزو پیش غذا - املت و کرپ میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20 دقیقه میباشد .
املت ماهی را می توانید در وعده شام - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 3 نفر مناسب میباشد .

املت ماهی ، طرز تهیه املت ماهی