یکشنبه, ۱۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 5 May, 2024
مجله ویستا

کیک پان | طرز تهیه کیک پان اسپانیا


مواد لازم برای کیک پان اسپانیا
 
آرد :70 گرم
آرد سیب‎زمینی :70 گرم
شکر :150 گرم
تخم مرغ :6 عدد
پودر وانیل :½ قاشق چایخوری
نمک :½ قاشق چایخوری
 
 

کیک پان | طرز تهیه کیک پان اسپانیا
 
 
طرز تهیه کیک پان اسپانیا
 
زرده‎ ها را از سفیده‎ ها جدا کنید. در دو ظرف جادار بریزید.
زرده‎ ها را هم بزنید و کم کم 75 گرم از شکر را اضافه کنید و آنقدر هم بزنید تا کرم یک‎دستی شود.(10 تا 15 دقیقه) 
 10 دقیقه سفیده‎ ها را با هم‎زن برقی هم بزنید و 75 گرم مانده از شکر را به آن اضافه کنید.
نمک را به سفیده اضافه می ‎کنیم و خوب هم می ‎زنیم تا شکر و نمک به خورد کرم برود و پف کند.
زرده‎‎ای که از قبل هم زده‎اید را آرام آرام به سفیده اضافه کنید و به آرامی هم بزنید.
آرد، آرد سیب‎زمینی را با وانیل مخلوط می ‎کنیم و آن ها را درون الک بریزید و روی ظرف مخلوط سفیده به آرامی الک کنید.
به آرامی و با احتیاط آرد ها هم می ‎زنیم تا آرد ها به خورد مخلوط تخم‎مرغ بروند و خمیری یک‎دست به دست بیاید.
قالب دلخواه‎تان را با کره یا روغن چرب کنید. مایع را درون آن بریزید.
قالب را در فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتی‎گراد گرم کرده‎اید قرار دهید. در مدت گرم شدن آن در فر را باز نکنید.
 30 تا 40 دقیقه بعد کیک آماده است. 
 

کیک پان | طرز تهیه کیک پان اسپانیا
نکات تکمیلی در مورد کیک پان

کیک پان جزو کیک و شیرینی - انواع کیک میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40 دقیقه میباشد .
کیک پان را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

کیک پان ، طرز تهیه کیک پان اسپانیا