جمعه, ۲۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 17 May, 2024
مجله ویستا

پوره عدس قرمز | طرز تهیه پوره عدس قرمز


 مواد لازم برای پوره عدس قرمز
 
عدس قرمز :2 لیوان
پودر تخم گشنیز :یک قاشق مرباخوری
گشنیز تازه خرد شده :یک قاشق سوپخوری
سرکه :یک قاشق سوپخوری
آب مرغ بدون چربی :یک لیتر
تره فرنگی :3 عدد
تخم مرغ :4 عدد
نعنای تازه خرد شده :2 قاشق سوپخوری
جعفری (برای تزئین) :به مقدار لازم   
نمک و فلفل سیاه :به مقدار لازم
 

پوره عدس قرمز | طرز تهیه پوره عدس قرمز
 
 
طرز تهیه پوره عدس قرمز
 
عدس  ها را در یک قابلمه بریزید و تره فرنگی، پودر تخم گشنیز، گشنیز تازه، نعنا، سرکه و آب مرغ را به آن اضافه کنید و روی حرارت بگذارید. پس از جوش آمدن، باید به مدت 40-30 دقیقه روی حرارت ملایم نیم جوش بماند تا عدس ها پخته و آب آن کشیده شود. 
 
سپس فر را روی حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم کنید. پس از آن به مواد آماده شده، نمک و فلفل اضافه کنید و به طور کامل مخلوط کنید. سپس آنها را در چهار ظرف کوچک که از قبل چرب شده بریزید. وسط آنها را خالی کنید و یک تخم مرغ  بشکنید. روی ظرف فویل آلومینیوم بکشید و به مدت 20-15 دقیقه در فر 180 درجه سانتیگراد بگذاریم تا وقتی که تخم مرغ سفت شود. آن گاه روی غذا را با جعفری خرد شده تزئین کنید.
 

پوره عدس قرمز | طرز تهیه پوره عدس قرمز
نکات تکمیلی در مورد پوره عدس قرمز

پوره عدس قرمز جزو پیش غذا - بورانی و پوره میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
پوره عدس قرمز را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

پوره عدس قرمز ، طرز تهیه پوره عدس قرمز