دوشنبه, ۱۱ تیر, ۱۴۰۳ / 1 July, 2024
طرز تهیه مرجو خورش
گوشت گوسفندی:300- 400 گرم
پیاز:2 عدد بزرگ
عدس:یک پیمانه
سیب زمینی:1 عدد متوسط
آلو طالقان، بخارا یا برقانی:ده عدد
نمک، فلفل، زرچوبه، دارچین
زعفران
رب گوجه
آبغوره
طرز تهیه مرجو خورش
پیازها رو خلال کرده و با زرچوبه تفت داده تا طلایی شود. گوشت را اضافه کرده، بهتر است رب را هم در همین مرحله اضافه کنید تا تفت بخورد و رنگش باز شود. وقتی رنگ گوشت عوض شد، آب را درون آن ریخته و می گذاریم تا نیم پز شود.
در این فاصله آلوها و عدس ها را شسته و خیس می کنیم سیب زمینی را هم خرد می کنیم. وقتی گوشت نیم پز شد سیب زمینی و عدس را می ریزیم و همراه نمک و ادویه ها و رب می گذاریم بپزد.
آلو و زعفران و آبغوره را اضافه کرده و می گذاریم خورش خوب جا بیفتد. غذا را در ظرف کشیده و پیاز داغ روی آن می ریزیم.
نکات تکمیلی در مورد مرجو خورش
مرجو خورش جزو غذای محلی - سایر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
مرجو خورش را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
سعید جلیلی انتخابات ریاست جمهوری انتخابات مسعود پزشکیان انتخابات ریاست جمهوری 1403 ایران پزشکیان انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۳ انتخابات 1403 ریاست جمهوری ستاد انتخابات کشور
قتل هواشناسی زلزله تهران آموزش و پرورش شهرداری تهران فضای مجازی پلیس سلامت سازمان هواشناسی خانواده محیط زیست
قیمت دلار قیمت خودرو قیمت طلا دولت سیزدهم خودرو دلار حقوق بازنشستگان بازار خودرو قیمت سکه بورس بازنشستگان بازار سرمایه
علیرضا قربانی تخت جمشید کنسرت تلویزیون سینما سینمای ایران رسانه ملی بازیگر کتاب دفاع مقدس سریال موسیقی
هوش مصنوعی دانش بنیان وزیر علوم ماهواره باتری
فرانسه رژیم صهیونیستی غزه ترکیه جو بایدن فلسطین روسیه جنگ غزه دونالد ترامپ لبنان ترامپ بایدن
یورو 2024 فوتبال استقلال پرسپولیس لیگ برتر باشگاه پرسپولیس علیرضا بیرانوند باشگاه استقلال بازی آلمان نقل و انتقالات تیم ملی آلمان
الکامپ نمایشگاه الکامپ ربات وزیر ارتباطات عیسی زارع پور اپل اینترنت فناوری موبایل
کاهش وزن دیابت چشم سرطان ویتامین گرمازدگی چاقی قند خون سکته مغزی بارداری