دوشنبه, ۱۱ تیر, ۱۴۰۳ / 1 July, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه مرجو خورش


مواد لازم مرجو خورش



    گوشت گوسفندی:300- 400 گرم
    پیاز:2 عدد بزرگ
    عدس:یک پیمانه
    سیب زمینی:1 عدد متوسط
    آلو طالقان، بخارا یا برقانی:ده عدد
    نمک، فلفل، زرچوبه، دارچین
    زعفران
    رب گوجه
    آبغوره


طرز تهیه مرجو خورش

طرز تهیه مرجو خورش

پیازها رو خلال کرده و با زرچوبه تفت داده تا طلایی شود. گوشت را اضافه کرده، بهتر است رب را هم در همین مرحله اضافه کنید تا تفت بخورد و رنگش باز شود. وقتی رنگ گوشت عوض شد، آب را درون آن ریخته و می گذاریم تا نیم پز شود.

در این فاصله آلوها و عدس ها را شسته و خیس می کنیم سیب زمینی را هم خرد می کنیم. وقتی گوشت نیم پز شد سیب زمینی و عدس را می ریزیم و همراه نمک و ادویه ها و رب می گذاریم بپزد.

آلو و زعفران و آبغوره را اضافه کرده و می گذاریم خورش خوب جا بیفتد. غذا را در ظرف کشیده و پیاز داغ روی آن می ریزیم.

 

نکات تکمیلی در مورد مرجو خورش

مرجو خورش جزو غذای محلی - سایر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
مرجو خورش را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه مرجو خورش