سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا

سوپ شیر | طرز تهیه و دستور پخت سوپ شیر


مواد لازم برای سوپ شیر:

جو                          250 گرم

اب مرغ یا گوشت         بدون نمک 1 پیمانه

هویج نگینی شده        150 گرم

ذرت                         50 گرم

سیب زمینی               2 عدد متوسط

شیر                         1 لیتر

خامه                       100 گرم

نمک و آبلیمو              به مقدار لازم

جعفری یا گشنیز برای تزیین


سوپ شیر | طرز تهیه و دستور پخت سوپ شیر

 

طرزتهیه سوپ شیر:

جو- اب مرغ-هویج-سیب زمینی را در ظرف میریزم و اجازه میدهیم تا کامل پخته شود بعد از طبخ کامل شیروخامه رایکدست کرده وبه مواد اضافه میکنیم بعدازجوشیدن کامل شیر با مواد اجاق را خاموش میکنیم و هنگام سرو نمک و ابلیمورا به ان اضافه میکنیم دقت کنید اگر قبل از اتمام وخاموش کردن اجاق نمک را اضافه کنیم سوپ به دلیل داشتن شیربریده میشود

نکات تکمیلی در مورد سوپ شیر

سوپ شیر جزو سوپ میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 30 دقیقه میباشد .
سوپ شیر را می توانید در وعده نهار - میان وعده - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

سوپ شیر ، طرز تهیه و دستور پخت سوپ شیر