سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا

آبگوشت لپه | طرز تهیه آبگوشت لپه با لیمو عمانی


مواد لازم آبگوشت لپه با لیمو عمانی


گوشت ماهیچه یا استخوان سردست     750 گرم
لپه     50 گرم (1 پیمانه سرخالی)
لیمو عمانی     4 الی 5 عدد
پیاز متوسط     2 الی 3 عدد
روغن آب کرده     2 الی 3 قاشق سوپخوری
نمک، فلفل و زردچوبه     به مقدار لازم
سیب زمینی اسلامبولی یا پشندی     5 الی 6 عدد


آبگوشت لپه | طرز تهیه آبگوشت لپه با لیمو عمانی


طرز تهیه آبگوشت لپه با لیمو عمانی



    پیازها را خرد می کنیم و سپس آنها را داخل روغن سرخ می کنیم تا طلائی رنگ شوند. لپه ها را پاک می کنیم و می شوئیم و آنها را با پیاز، کمی تفت می دهیم.
     گوشت را تکه تکه می کنیم و داخل پیاز و لپه می ریزیم و حرارت را ملایم می کنیم تا آبِ گوشت جمع شود. سپس زردچوبه را اضافه کرده، هم می زنیم. 5 الی 6 لیوان آب سرد داخل گوشت می ریزیم و می گذاریم جوش آید. سپس در قابلمه را می بندیم و حرارت را ملایم می کنیم تا گوشت به آرامی بپزد. کمی که آبگوشت جوشید و نیم پز شد، لیمو عمانی ها را تکه تکه می کنیم و هسته آنها را می گیریم و داخل آبگوشت می ریزیم و می گذاریم گوشت کاملاً بپزد.
     در اواخر طبخ 5 الی6 عدد سیب زمینی اسلامبولی یا پشندی را پوست می کنیم و با کمی نمک و فلفل داخل آبگوشت می ریزیم و می گذاریم سیب زمینی نیز بپزد. در صورت تمایل می توانید مقداری رب‎گوجه نیز به آبگوشت اضافه نمایید.


آبگوشت لپه | طرز تهیه آبگوشت لپه با لیمو عمانی

نکات تکمیلی در مورد آبگوشت لپه

آبگوشت لپه جزو آبگوشت و اشکنه میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 3 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
آبگوشت لپه را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

آبگوشت لپه ، طرز تهیه آبگوشت لپه با لیمو عمانی