یکشنبه, ۲۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 12 May, 2024
مجله ویستا

مهلبیه | طرز تهیه مهلبیه با پودر پسته


 مواد لازم برای مهلبیه با پودر پسته
 
شیر 1 لیتر
نشاسته 2 قاشق غذا خوری
آرد 2 قاشق غذا خوری
پودر پسته 3 قاشق غذا خوری
شکر 6-8 قاشق غذا خوری
وانیل 1/2 قاشق چای خوری
 

مهلبیه | طرز تهیه مهلبیه با پودر پسته
 
طرز تهیه مهلبیه با پودر پسته
  
یک چهارم از شیر را در ظرفی ریخته و با آرد ذرت خوب مخلوط کنید .
 
بقیه شیر را به همراه شکر به محلول شیر و آرد اضافه کرده و هم بزنید .
 
ظرف را روی حرارت ملایم قرار داده و مواد را هم بزنید تا کمی بجوشد و غلیظ  شود غلظت آن باید شبیه  فرنی باشد .
 
در آخر گلاب را به مواد اضافه کرده و سپس در ظرف های کوچک ریخته و روی آن ها را با خلال پسته تزئین کنید .
 
ظرف های مهلبیه را در یخچال بگذارید تا خنک شود .  
 

مهلبیه | طرز تهیه مهلبیه با پودر پسته
نکات تکمیلی در مورد مهلبیه

مهلبیه جزو دسر - کرم و موس میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 5 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20 دقیقه میباشد .
مهلبیه را می توانید در وعده دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

مهلبیه ، طرز تهیه مهلبیه با پودر پسته