شنبه, ۶ بهمن, ۱۴۰۳ / 25 January, 2025
مجله ویستا

کتلت مرغ | طرز تهیه کتلت مرغ با پنیر و قارچ


مواد لازم برای کتلت مرغ با پنیر و قارچ
 
نمک و فلفل مقداری
ماست (خامه ای) 4 ق غ
نشاسته (سیب زمینی یا آرد) 4 ق غ
تخم مرغ 2 عدد
پنیر (سوییس ی یا چدار) 220 گرم
سینه مرغ نیم کیلو
قارچ نیم کیلو
روغن (برای سرخ کردن) به مقدار لازم
 

کتلت مرغ | طرز تهیه کتلت مرغ با پنیر و قارچ
 
طرز تهیه کتلت مرغ با پنیر و قارچ
 
قارچهارو می شوییم و ریز خورد می کنیم و در تابه با کمی روغن داغ سرخ می کنیم. 
قارچ های سرخ شده که کاملا" آبشون کشیده شده رو در یک کاسه می ریزیم تا خنک بشن. 
سینه مرغ رو هم به تکه های خیلی کوچیک خورد می کنیم. 
قارچ خنک شده رو به مرغ خورد شده اضافه می کنیم 
4-5 قاشق ماست خامه ای اضافه می کنیم 
هم می زنیم و تخم مرغ ها رو اضافه می کنیم 
مخلوط می کنیم و آرد یا نشاسته رو اضافه می کنیم 
نمک می زنیم ( حدود1 تا 1ونیم قاشق چایخوری) 
فلفل می ریزیم و مخلوط می کنیم 
پنیر رنده شده رو اضافه می کنیم 
مواد رو خوب مخلوط می کنیم و 1 ساعت در یخچال میگذاریم 
روغن رو در تابه داغ می کنیم و مواد رو قاشق قاشق داخل تابه سرخ می کنیم 
وقتی یک طرف کتلت ها سرخ شد برمی گردونیم تا طرف دیگه هم سرخ بشه.
 
نکات تکمیلی در مورد کتلت مرغ

کتلت مرغ جزو کتلت و شامی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15 دقیقه میباشد .
کتلت مرغ را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .

کتلت مرغ ، طرز تهیه کتلت مرغ با پنیر و قارچ