دوشنبه, ۲۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 13 May, 2024
مجله ویستا
تافی موز
مواد لازم:
موز:
۲عدد
آرد:
۲۵۰گرم
بیکینگپودر:
یک قاشق چایخوری
عسل:
نصف فنجان
روغن:
به مقدار لازم
طرزتهیه
بیکینگپودر، آرد و آب را داخل ظرف ریخته ، هم میزنیم تا خمیر آماده شود. خمیر را به مدت یک ساعت کنار می گذاریم ، سپس موز را به تکههای کوچک تقسیم کرده و آماده میکنیم. پس از اینکه خمیر آماده شد، تابه را روی اجاق قرار داده مقداری روغن داخل آن می ریزیم و صبر میکنیم تا روغن داغ شود. سپس تکههای موز برش خورده را داخل خمیر کاملا میچرخانیم تا تمام موز آغشته به خمیر شود. بعد آن را داخل روغن انداخته و پس از اینکه پف کرد برداشته داخل ظرف میگذاریم. هنگام سرو غذا، کمی عسل را رقیق نموده و روی آن میریزیم.
فوت آشپزی:
در هنگام آمادهسازی خمیر باید توجه داشت که خمیر زیاد شل یا زیاد سفت نباشد و میزان بیکینگپودر نیز رعایت شود تا هنگام تفت، خمیر از هم پاشیده نشود.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران رهبر انقلاب شورای نگهبان مجلس مجلس شورای اسلامی دولت صادق زیباکلام انتخابات مجلس دوازدهم انتخابات مجلس انتخابات مجلس دوازدهم دولت سیزدهم
هواشناسی تهران بارش باران شهرداری تهران قتل سازمان هواشناسی سیل سلامت حج تمتع پلیس زلزله وزارت بهداشت
خودرو قیمت دلار سایپا قیمت خودرو قیمت طلا بازار خودرو مسکن بانک مرکزی بورس گاز حقوق بازنشستگان ایران خودرو
نمایشگاه کتاب نمایشگاه کتاب تهران کتاب تلویزیون سالار عقیلی دفاع مقدس سینمای ایران نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران رضا عطاران تئاتر سریال سینما
وزارت علوم خورشید دانشگاه تهران کره زمین
رژیم صهیونیستی اسرائیل غزه فلسطین حماس جنگ غزه روسیه آمریکا افغانستان نوار غزه سازمان ملل اوکراین
استقلال فوتبال پرسپولیس مهدی طارمی فولاد خوزستان لیگ برتر رئال مادرید بازی لیگ برتر فوتبال ایران لیگ برتر ایران باشگاه پرسپولیس هوادار
هوش مصنوعی مغز تبلیغات نوآوری دبی شفق قطبی ایلان ماسک ناسا
ویتامین خواب کودک سلامت روان تجهیزات پزشکی کاهش وزن افسردگی فشار خون درمان ناباروری بارداری زایمان