چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
تمرینات بوکس برای داشتن شکمی تخت و قوی +تصاویر
معمولاً به بوکس علم شیرین می گویند، اما این ورزش می تواند ورزش بی رحمی هم باشد که برنده و حریفش را خونین و مالین می کند. زیبایی بوکس در افزایش مقاومت، پایداری و قدرت طلبی است که شما هنگام تمرین به دست می آورید. اگر طعم درد و تحقیر ضربات مشت را نچشیدید، بوکس بدون برخورد هم، همانقدر برایتان مفید خواهد بود.
بوکس، تقریباً عضلات تمام بدن را درگیر می کند. عضلات کول، سرشانه، جلو بازو، پشت بازو، شکمی، سینه و پشت، تقریباً عضلاتی هستند که هنگام مشت زدن، گارد گرفتن و جاخالی دادن بکار گرفته می شوند. عضلات پاهای شما هم برای اینکه درون رینگ مسابقه سر پا بمانید درگیر هستند، و به شما کمک می کند تا از حریف واقعی یا مجازی تان بگریزید. عضلات چهارسر، همسترینگ و باسن، با هم کار می کنند تا شما را در جهش هایتان کمک کرده و به مشتهای شما قدرت دهند.
نیرویی که شما برای هر مشت تولید می کنید، از پایین تنه شروع می شود و از ساق پاهایتان در زنجیره ای جنبشی بسمت بالا هدایت می گردد. ساقهای قوی به چالاکی شما در رینگ مسابقه کمک می کنند.
تصویر محبوب از یک بوکسور یا ورزشکار سایر ورزشهای مبارزه ای، کسی است با مجموعه عضلات شکمی پاره پاره و کاملا تفکیک شده. بخش زیادی از این عضلات، بخاطر شیوه های کاهش وزن ذاتی در ورزش های رزمی، به همراه ساعت ها تمرین کاردیو و توجه به رژیم غذایی است. با اینحال، تمرین کردن با کیسه بوکس نیز، عضلات شکم شما را درگیر می کند و می تواند به شما کمک کند یک شکم تخت با عضلات تفکیک شده بسازید.
اگر هدف شما انجام نوعی تمرین است که به شما در تقویت عضلات شکمتان کمک کند، باید از تمرین با کیسه بوکس سرعتی اجتناب کنید. این نوع کیسه برای ایجاد و بهبود تکنیک و اصول مشت زنی عالی است، اما آنچنان بدنتان را به حرکت وا نخواهد داشت. برای کار کردن روی عضلات شکم، شما به یک کیسه سنگین نیاز دارید (یک کیسه استوانه ای بزرگ). یک کیسه 25 تا 35 کیلویی برای اکثر افراد مناسب است. کیسه های سبک تر، بیش از حد تاب می خورند، و کیسه های سنگین تر می توانند شما را در معرض خطر آسیب دیدگی قرار دهند.
تکنیک درست
پرتاب کردن درست مشت، فقط به معنای حرکت دادن بازوهایتان نیست، بلکه شامل نحوه ایستادن شما نیز می شود. طرز قرار گرفتن درست، اینگونه است که به یک سمت بایستید، بطوریکه شانه چپتان به طرف کیسه باشد. سپس طوری قرار بگیرید که پای چپتان در جلو و پای راستتان با فاصله ای به اندازه عرض شانه، پشت پای چپ قرار بگیرد. در این حالت، با حرکتی که از کل بدنتان نشأت می گیرد، دست هایتان را به جلو پرتاب کنید. با اتکا و وارد آوردن فشار بر پاهایتان و یک چرخش از کمر، مشت بزنید. این تکنیک، نه تنها باعث می شود مشت های محکم تری بزنید بلکه بطور مستقیم، عضلات شکم شما را درگیر می کند که به شکل دادن و قوی کردن عضلات در آن ناحیه کمک خواهد کرد.
سوزاندن کالری
هنگامیکه صحبت از ساخت عضلات شکم تخت و جذاب می شود، عضله سازی فقط بخشی از ماجراست. شما باید برای از دست دادن لایه چربی روی شکمتان، کالری کافی بسوزانید. با توجه به تحقیقات، یک ساعت تمرین با یک کیسه سنگین در یک فرد 70 کیلویی، بیش از 400 کالری می سوزاند. البته فرض بر یک تمرین برنامه ریزی شده بود که بصورت یکی در میان شامل تمرین مشت زنی و دوره های استراحت می شد (اینتروال). بعبارت دیگر، تمرین فقط شامل ضربه زدن یکنواخت به کیسه نبود.
انتظارات واقع بینانه
با کیسه بوکس تمرین کردن، به تنهایی برای شما عضلات شکمی قوی و تخت نمی سازد. درست مانند ورزشکاران رزمی که تمرینشان با کیسه بوکس را با دریل های تمرینی، وزنه زدن و دویدن های طولانی تکمیل می کنند، تلاش های شما برای ساخت عضلات شکمتان نیز باید شامل یک حمایت، خارج از تمرین با کیسه بوکس باشد. تمرین با کیسه بوکس قطعا به تلاش های شما کمک خواهد کرد، اما اگر می خواهید به بهترین نتایج دست یابید، باید آن را با تمرین کاردیوی منظم و یک رژیم غذایی سالم، ترکیب کنید. حداقل 5 تا 7 روز در هفته، تمرین هوازی با شدت متوسط تا زیاد، بترتیب بمدت 150 تا 300 یا 75 تا 150 دقیقه انجام دهید. همچنین یک رژیم غذایی سالم و متعادل بخورید که شامل پروتئین خالص و چربی های سالم به همراه غذاهای تازه و محصولات غلات کامل باشد.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست