یکشنبه, ۱۰ تیر, ۱۴۰۳ / 30 June, 2024
مجله ویستا

شیرینی گردویی | طرز تهیه شیرینی گردویی


 مواد لازم شیرینی گردویی
 
زرده تخم مرغ4 عدد بزرگ
 
شکر½ پیمانه
 
وانیل¼ قاشق چایخوری
 
گردو½ 3 پیمانه خرد شده
 
رنده پوست لیمو¼ قاشق چایخوری ( پوست 1 لیمو)
 

شیرینی گردویی | طرز تهیه شیرینی گردویی
 طرز تهیه شیرینی گردویی
 
فر را با دمای 160 درجه سانتیگراد روشن می کنیم. زرده های تخم مرغ و شکر را با هم زن برقی می زنیم تا سفید و سفت شود. وانیل و خرده های گردو و رنده پوست لیمو را در مخلوط زرده تخم مرغ می ریزیم و مخلوط می کنیم.
داخل سینی فر را کاغذ روغنی می اندازیم و کمی آن را چرب می کنیم و با قاشق غذاخوری از مایه شیرینی یک قاشق برداشته و با فاصله در سینی فر می ریزیم. 10 دقیقه در فر داغ می گذاریم تا پخته و برشته شود. از فر خارج می کنیم و می گذاریم خنک شود.

شیرینی گردویی | طرز تهیه شیرینی گردویی
نکات تکمیلی در مورد شیرینی گردویی

شیرینی گردویی جزو کیک و شیرینی - شیرینی عید نوروز میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20 دقیقه میباشد .
شیرینی گردویی را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 12 نفر مناسب میباشد .

شیرینی گردویی ، طرز تهیه شیرینی گردویی