جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا

کله جوش | طرز تهیه کله جوش سمنانی


مواد لازم کله جوش سمنانی



بامجان قلمی 5.
کشک نیم کیلو
پیاز1عدد.
رب گوجه فرنگی1قاشق.
نعنای خشک1قاشق.
آب نصف لیوان.
روغن جامد به میزان لازم.
نان خشک تافتون یا سنگک به میزان لازم.
نمک نصف قاشق چایخوری.
زرچوبه نصف قاشق چایخوری.

 
کله جوش | طرز تهیه کله جوش سمنانی

طرز تهیه کله جوش سمنانی


بادمجان با پوست نگینی خورد کرده.نمک به آن اضافه کرده.روغن اضافه کرده و در قابلمه ریخته در قابلمه گذاشته تا به آرامی بپزد.

در قابلمه دیگر پیاز ریخته و سرخ کرده نعنا و رب و زرچوبه اضافه کرده و بعد کشگ و آب اضافه کرده وقتی جوش آمد زیر آن را خاموش کرده.
داخل کاسه نان خشک را ریخته و مواد کشک روی آن ریخته و بعد بامجان روی آن ریخته و با سبزی خوردن سرو کرده.

 

نکات تکمیلی در مورد کله جوش

کله جوش جزو غذای محلی - خراسان میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
کله جوش را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 3 نفر مناسب میباشد .

کله جوش ، طرز تهیه کله جوش سمنانی