دوشنبه, ۸ بهمن, ۱۴۰۳ / 27 January, 2025
مجله ویستا
طرز تهیه تاس کباب به با گوشت گوسفند
از دیرباز در کشورهای آسیایی خوراک گوشتی سادهای با استفاده از گوشت گوسفند یا بز تهیه میشود که علاوه بر داشتن طعم لذیذ، بسیار مفید و مقوی نیز هست. نام این غذا در ایران تاس کباب است که به طبع در مناطق مختلف به روشهای مختلف تهیه میشود و با توجه به فصل از میوهجات و سبزیجات متنوعی از جمله آلو، سیب، به و ... در تهیه آن استفاده میشود.
در اینجا قصد داریم طرز تهیه تاس کباب به با گوشت را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم برای تهیه تاس کباب به با گوشت گوسفند:
به متوسط | 2 عدد |
پیاز متوسط | 3 عدد |
هویج | 2 عدد |
گوشت گوسفند یا گوساله(با دنبه) | 250 گرم |
سیبزمینی | 1 یا 2 عدد |
آلو خورشتی | 7، 8 عدد |
نمک، فلفل، زردچوبه | به میزان لازم |
رب گوجهفرنگی | 2 ق غذاخوری |
گوجهفرنگی متوسط | 2 عدد |
طرز تهیه تاس کباب به با گوشت گوسفند:
- برای تهیه تاس کباب به با گوشت گوسفندی ابتدا یک عدد پیاز را به صورت حلقهحلقه درشت خرد کنید.
- در صورت تمایل به استفاده از دنبه گوسفند، اول دنبه را ته ظرف بچینید، سپس پیاز را روی دنبهها قرار دهید.
- به ترتیب گوشت خورشتی خردشده, به، هویج و … را کف ظرف بچینید تا مواد تمام شوند.
- در آخر سیبزمینیها را روی مواد چیده و گوجهفرنگی حلقهشده را روی سیبزمینیها بچینید. (زیرا سیبزمینی و گوجه زود له میشوند.)
- در آخر نمك و زردچوبه و فلفل را روی تمام مواد بپاشید و بدون اینكه آب به قابلمه اضافه کنید، قابلمه را روی شعله ملایم قرار دهید تا دنبهها با حرارت ملایم آب شوند.
- بعد از حدود یک ربع غذا بخارگرفته و کمی آب میاندازد. حالا به اندازه یك الی دو لیوان آب ولرم روی تاس کباب بریزید.
- دو قاشق رب گوجهفرنگی روی تاس کباب بریزید و درب ظرف را محكم ببندید و اجازه دهید با شعله ملایم بپزد و جا بیفتد.
- نیم ساعت به انتهای پخت، آلو خورشتیها را که خوب شستهاید روی تاس کباب ریخته و اجازه دهید غذا نیم ساعت دیگر جا بیفتد.
- غذا را داخل بشقاب گود کشیده و با سبزی خوردن و پیاز و نان سنگك سرو كنید.
نکته: میتوانيد به جای آلو، از لواشك آلو در تهیه تاس کباب استفاده كنید که طعم فوقالعادهای به تاس کباب میدهد.
گردآوری: گروه آشپزی وب
- برای تهیه تاس کباب به با گوشت گوسفندی ابتدا یک عدد پیاز را به صورت حلقهحلقه درشت خرد کنید.
- در صورت تمایل به استفاده از دنبه گوسفند، اول دنبه را ته ظرف بچینید، سپس پیاز را روی دنبهها قرار دهید.
- به ترتیب گوشت خورشتی خردشده, به، هویج و … را کف ظرف بچینید تا مواد تمام شوند.
- در آخر سیبزمینیها را روی مواد چیده و گوجهفرنگی حلقهشده را روی سیبزمینیها بچینید. (زیرا سیبزمینی و گوجه زود له میشوند.)
- در آخر نمك و زردچوبه و فلفل را روی تمام مواد بپاشید و بدون اینكه آب به قابلمه اضافه کنید، قابلمه را روی شعله ملایم قرار دهید تا دنبهها با حرارت ملایم آب شوند.
- بعد از حدود یک ربع غذا بخارگرفته و کمی آب میاندازد. حالا به اندازه یك الی دو لیوان آب ولرم روی تاس کباب بریزید.
- دو قاشق رب گوجهفرنگی روی تاس کباب بریزید و درب ظرف را محكم ببندید و اجازه دهید با شعله ملایم بپزد و جا بیفتد.
- نیم ساعت به انتهای پخت، آلو خورشتیها را که خوب شستهاید روی تاس کباب ریخته و اجازه دهید غذا نیم ساعت دیگر جا بیفتد.
- غذا را داخل بشقاب گود کشیده و با سبزی خوردن و پیاز و نان سنگك سرو كنید.
نکته: میتوانيد به جای آلو، از لواشك آلو در تهیه تاس کباب استفاده كنید که طعم فوقالعادهای به تاس کباب میدهد.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست