شنبه, ۳۰ تیر, ۱۴۰۳ / 20 July, 2024
مجله ویستا

فیبرهای غذایی


فیبرهای غذایی

نشان داده شده است كه فیبرهای غذایی میزان كلسترول خون را پایین می‌آورند و خطر بیماری قلبی و دیابت را كاهش می‌دهند.
فیبرهای غذایی مواد كربوهیدراتی غیرقابل هضمی هستند كه در بسیاری …

نشان داده شده است كه فیبرهای غذایی میزان كلسترول خون را پایین می‌آورند و خطر بیماری قلبی و دیابت را كاهش می‌دهند.

فیبرهای غذایی مواد كربوهیدراتی غیرقابل هضمی هستند كه در بسیاری ازغذاها از جمله میوه‌ها و سبزی‌ها یافت می‌شوند و جزء مهم هر رژیم غذایی سالمی هستند.همچنین مكمل‌های حاوی فیبر نیز در بازار موجودند.

آكادمی پزشكان خانواده آمریكا این نكات را در مورد فیبرهای غذایی توصیه می‌كند:

• هر روز دست كم به اندازه ۴.۵ فنجان میوه و سبزی بخورید. از جمله غذاهای دارای مقادیر زیاد فیبر اینها هستند: سیب، پرتقال، توت و سایر میوه‌های توت‌مانند، گلابی، كلم براكلی، هویج، لوبیا، نخود سبز و گل كلم.

• سعی كنید كه به جای نان سفید، نان گندم كامل بخورید و شلتوك را جایگزین برنج سفید كنید.

• می‌توانید سبوس گندم را به غذاهایی كه می‌پزید اضافه كنید.

• لوبیای پخته بخورید.