جمعه, ۱۲ بهمن, ۱۴۰۳ / 31 January, 2025
مجله ویستا
طرز تهیه ساندویچ آواکادوی تند
مواد لازم ساندویچ آواکادوی تند
طرز تهیه ساندویچ آواکادوی تند
نکات تکمیلی در مورد ساندویچ
آووکادو 1 عدد
آب پرتقال تازه 1 قاشق غذاخوری
سس تاباسکوی سبز یا قرمز ½ تا 1 قاشق چایخوری
پودر گشنیز ¼ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه ½ قاشق چایخوری
گوجه فرنگی خرد شده ½ پیمانه
خیار پوست کنده و خرد شده 1 عدد کوچک
تربچهٔ حلقه شده 1 عدد بزرگ یا دو عدد کوچک
نان پیتا 2 عدد
پوست آواکادو را گرفته و هستهٔ آن را در می آوریم. با کمک یک قاشق یا بستنی ریز، داخل آن را خارج کرده و در یک کاسه می ریزیم. آب پرتقال، سس تاباسکو و گشنیز را به آن اضافه کرده و آن را با نمک و فلفل مزه دار کنید. سپس آنها را کاملاً مخلوط می کنیم.
گوجه فرنگی، خیار و تربچه را اضافه کرده و آنها را مخلوط می کنیم. مخلوط حاصل را داخل نان پیتا ریخته و سرو می نماییم.
ساندویچ جزو ساندویچ میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
ساندویچ را می توانید در وعده صبحانه - میان وعده - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست