دوشنبه, ۱۳ اسفند, ۱۴۰۳ / 3 March, 2025
مجله ویستا

طرز تهیه باقلوا


موادلازم:
زرده تخم مرغ         2 عدد
روغن مایع             3 قاشق غذا خوری
شیر                     1 استکان کوچک
پکینگ پودر            1 قاشق چایخوری
آرد سفید              حدودا 2 لیوان

مواد لازم برای مایه وسط باقلوا :
پودر قند                 1 لیوان
پودر مغز پسته        1 لیوان
پودر تخم گشنیز      1 قاشق غذا خوری
هل و دارچین          1 قاشق غذا خوری

مواد لازم برای شهد باقلوا:
شکر                    1 لیوان
مخلوط آب و گلاب    1 لیوان

 


طرز تهیه باقلوا


طرز تهیه :
ابتدا زرده تخم مرغ را با شیر و روغن مایع بهم بزنید. سپس آرد و پکینگ پودر را با هم مخلوط کرده به مواد اضافه کنید. وبه خوبی آن را ورز دهید، آرد را به اندازه ای اضافه کنید که خمیر به دست نچسبد . خمیر را به مدت چهار ساعت در نایلکس بریزید تا استراحت کند.در این فاصله مغز ها را با پودر قند مخلوط کنید و به آن تخم گشنیز و هل و دارچین اضافه کنید و با چند قاشق گلاب آن را مرطوب کنید تا چسبنده شود .وقتی خمیر آماده شد گلوله هایی به اندازه یک فندق بردارید و به بزرگی یک سکه پنجاه تومانی با وردنه پهن کنید و مقداری از مایه را وسط خمیر بگذارید و از دو طرف دو لبه آنرا روی هم بیاورید و دو طرف دیگر را از بالا به هم رسانده و دور هم بپیچانید مثل بقچه آن را جمع کنید و سر آن را در روغن بزنید و در سینی فری که کف آن چرب شده بچینید و در حرارت 300 درجه فارنهایت ( معادل درجه 4 یا 180 درجه سانتیگراد ) به مدت 15 الی 20 دقیقه بگذارید هر وقتی دیدید که روی باقلواها طلایی شد حرارت را خاموش کنید و از فر خارج کنید و بگذارید تا سرد شوند سپس آن ها را داخل شربتی که با آب و گلاب و شکر درست کرده اید بغلتانید.
  

نکات تکمیلی در مورد باقلوا

باقلوا جزو کیک و شیرینی - شیرینی خشک میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 4 ساعت و 20 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20 دقیقه میباشد .
باقلوا را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه باقلوا