دوشنبه, ۸ بهمن, ۱۴۰۳ / 27 January, 2025
مجله ویستا

بدترین مواد برای تهیه ی ساندویچ


تهیه ی ساندویچ با این مواد بدترین نوع ساندویچ است

 

 ساندویچ ها و فست فودها همیشه در لیست بدترین ها و مضرترین غذاها قرار دارند و هیچ پزشک و یامتخصص تغذیه ای را نمی شناسید که مصرف این دسته غذاها را توصیه کند. درست است ساندویچ ها و فست فودها مضر هستند اما ضرر آنها به دلیل مخلفاتی است که در تهیه این نوع غذاها استفاده می شود که اگر با دقت و وسواس بیشتری مواد اولیه ساندویچ را انتخاب کنیم می توانیم با خیالی راحت تر آن را مصرف کنیم.

این مواد برای تهیه ساندویچ ممنوع: 

نان سفید (بدون سبوس)

مطالعات که اخیرا در اسپانیا انجام شده و نحوه غذا خوردن و وزن بیش از 9 هزار نفر را زیر نظر گرفته، نشان می دهد کسانی که فقط نان سفید می خورند و در طول روز 2 وعده یا بیش تر از آن مصرف می کنند، در عرض 5 سال 40 درصد بیش از بقیه در معرض اضافه وزن یا چاقی قرار می گیرند.

نان کامل بهترین انتخاب برای کنترل خطر چاقی و دور کردن بیماری های مزمن مثل دیابت نوع دوم، عارضه های قلبی، سکته و برخی سرطان ها است. یا نان کامل بخورید یا اصلا نان نخورید.

 
بدترین مواد برای تهیه ی ساندویچ

مضرات گوشت های فرآوری شده برای بدن

 

 گوشت فرآوری شده

سوسیس یا گوشت نمک سودشده، نه تنها از ماهیچه حیوانات (مثل سینه مرغ) نیست، بلکه مواد افزودنی و نگهدارنده هم به آن اضافه شده؛ بنابراین کالری، چربی و نمک بیش تری دارد. مثلا حدود 90 گرم سینه مرغ تازه پخته شده، 90 کالری ، یک گزم چربی و 50 میلی گرم سدیم به علاوه 20 گرم پروتئین دارد. 30 گزم سوسیس پپرونی 130 کالری، 11 گرم چربی، 480 میلی گرم نمک و 6 گرم پروتئین دارد. دانشمندان ارتباط محکمی بین مصرف گوشت های فرآوری شده و بیماری های قلبی و سرطان یافته اند.

چند توصیه مهم

توصیه می شود به جای سس سفید که کالری زیاد و مواد نگهدارنده دارد، از ترکیب ماست، آب لیمو، سیر، فلفل سیاه و... استفاده کنید یا سرکه بالزامیک را روی ساندویچ بریزید. دو طرف ساندویچ را نان نگذارید و فقط یک سمت آن را با نان بپوشانید. به جای چیپس و یا علاوه بر آن، سالاد و سبزیجات مصرف کنید.

بدترین مواد برای تهیه ی ساندویچ