دوشنبه, ۱۱ تیر, ۱۴۰۳ / 1 July, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه طرز تهیه خورش خلال کرمانشاه


موادلازم:
گوشت گوساله   1 کیلو گرم
خلال                500 گرم
زرشک  سیاه     500 گرم
لیمو عمانی       1 بسته

طرزتهیه:
طرز درست کردن این خورش مانند خورش قیمه (سیب زمینی) می باشد.با این تفاوت که در این خورش گوشت ها را به صورت مربع مربع ریز ریز خرد کرده و به جای استفاده از سیب زمینی خلال شده و لپه از خلال و زرشک سیاه استفاده می شود.

 

نکات تکمیلی در مورد خورش خلال کرمانشاه

خورش خلال کرمانشاه جزو انواع خورش میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
خورش خلال کرمانشاه را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه طرز تهیه خورش خلال کرمانشاه