جمعه, ۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 26 April, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه ساندویچ آواکادوی تند


 مواد لازم ساندویچ آواکادوی تند
آووکادو 1 عدد
آب پرتقال تازه 1 قاشق غذاخوری
سس تاباسکوی سبز یا قرمز  ½ تا 1 قاشق چایخوری
پودر گشنیز ¼ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه  ½ قاشق چایخوری
گوجه فرنگی خرد شده  ½ پیمانه
خیار پوست کنده و خرد شده  1 عدد کوچک
تربچهٔ حلقه شده  1 عدد بزرگ یا دو عدد کوچک
نان پیتا  2 عدد
 

طرز تهیه ساندویچ آواکادوی تند
طرز تهیه ساندویچ آواکادوی تند
 
پوست آواکادو را گرفته و هستهٔ آن را در می آوریم. با کمک یک قاشق یا بستنی ریز، داخل آن را خارج کرده و در یک کاسه می ریزیم. آب پرتقال، سس تاباسکو و گشنیز را به آن اضافه کرده و آن را با نمک و فلفل مزه دار کنید. سپس آنها را کاملاً مخلوط می کنیم.
گوجه فرنگی، خیار و تربچه را اضافه کرده و آنها را مخلوط می کنیم. مخلوط حاصل را داخل نان پیتا ریخته و سرو می نماییم.
 

طرز تهیه ساندویچ آواکادوی تند
نکات تکمیلی در مورد ساندویچ

ساندویچ جزو ساندویچ میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
ساندویچ را می توانید در وعده صبحانه - میان وعده - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه ساندویچ آواکادوی تند


همچنین مشاهده کنید