سه شنبه, ۲۱ اسفند, ۱۴۰۳ / 11 March, 2025
مجله ویستا

سوپ عدس | طرز تهیه سوپ عدس


مواد لازم سوپ عدس

روغن زیتون 4 قاشق غذاخوری

پیازِ متوسط   عدد

هویج خوب ریز شده   1 عدد

ساقه کرفس که کاملاً ریز شده  1 عدد

سیرِ خرد شده  3 حبه

گوجه ریز شده  1 فنجان

کنسرو عدسِ 2 قوطی

رُزماری تازه خرد شده  1 قاشقِ غذاخوری

آویشنِ تازه خرد شده 1 قاشقِ غذاخوری

جعفری تازه خرد شده 3 قاشق غذاخوری

آبِ کم نمک و کم چربِ مرغ، گوشت و یا سبزیجات   6 فنجان

پنیرِ رنده شده پارمزان   1 فنجان


سوپ عدس | طرز تهیه سوپ عدس

طرز تهیه سوپ عدس

    روغن را در یک کاسه مخصوصِ ماکروفر بریزید، درِ آن را ببندید و 20 ثانیه با درجه بالا حرارت دهید. سپس پیاز، هویج، کرفس و سیر را نیز اضافه کرده و مخلوط کنید و 5 دقیقه دیگر نیز آن ها را حرارت دهید (درِ ظرف را نگذارید و در طولِ زمانِ پخت تنها یکبار آن ها را هم بزنید).
    حال گوجه، عدس، رزماری، آویشن، جعفری و آبِ مرغ، گوشت و یا سبزیجات را اضافه کرده. سپس درِ ظرفتان را بگذارید و اجازه دهید 4 دقیقه دیگر نیز بپزد. سپس نمک و فلفل را اضافه کنید تا سوپتان طعم بگیرد. سوپ را هم بزنید و اجازه دهید 2 تا 3 دقیقه دیگر نیز بپزد تا سبزیجات نرم شوند.
    کاسه را بیرون آورده و اجازه دهید کمی سرد شود (10 دقیقه)؛ سپس در حالی که سوپ هنوز گرم است، پنیرِ رنده شده ر ا رویِ آن بریزید.
    برایِ اینکه سوپتان را سالم تر نیز بکنید از برش های نازکِ نانِ تستِ فرانسوی بر رویِ آن استفاده کنید.


سوپ عدس | طرز تهیه سوپ عدس

نکات تکمیلی در مورد سوپ عدس

سوپ عدس جزو سوپ میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
سوپ عدس را می توانید در وعده میان وعده - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 7 نفر مناسب میباشد .

سوپ عدس ، طرز تهیه سوپ عدس