سه شنبه, ۲۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 14 May, 2024
مجله ویستا

کیک برنجی کره ای | طرز تهیه کیک برنجی کره ای


مواد لازم طرز تهیه کیک برنجی کره ای



    4 فنجان برنج
    25 گرم بادام هندی
    نارگیل مکعبی خرد شده
    پودر هل
    شیره قند4 فنجان
    آب 4 فنجان


کیک برنجی کره ای | طرز تهیه کیک برنجی کره ای

طرز تهیه طرز تهیه کیک برنجی کره ای



    برنج را از شب پیش خیس کنید ، صبح ، آب آن را خالی کرده و آن را خشک کنید
    سپس آن را آسیاب کنید
    ظرفی را برداشته داخل آن آب بریزید و روی اجاق قرار دهید ، بعد از 5 دقیقه به آن بادام هندی آسیاب شده ، نارگیل ، پودر هل و شیره قند اضافه کنید
    وقتی شروع به جوشیدن کرد برنج آسیا شده را به آن اضافه کنید
    سپس آن را مخلوط کنید و خواهید دید که کمی نرم می شود

    سپس گاز را خاموش کنید و بگذارید تا غذا سرد شود
    بعد کمی روغن یا کره آب کرده در سینی فر ریخته ، آن را پخش کنید و دوباره مخلوط درست کرده را داخل آن بریزید
    روی آن روغن بریزید و به مدت 30 دقیقه داخل فر بگذارید.پس از خارج کردن از فر آن را به شکل های مختلف در آورید
   شما می توانید با استفاده از مواد خوراکی ای که پس از حل شدن در آب تولید رنگ می کنند، برای تزئین این کیک برنجی استفاده کنید.

نکات تکمیلی در مورد کیک برنجی کره ای

کیک برنجی کره ای جزو غذای ملل - کره ای میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 30 دقیقه میباشد .
کیک برنجی کره ای را می توانید در وعده نهار - میان وعده - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

کیک برنجی کره ای ، طرز تهیه کیک برنجی کره ای