چهارشنبه, ۲۷ تیر, ۱۴۰۳ / 17 July, 2024
خواص گوشت شترمرغ ازنگاه طب سنتی
مصرف گوشت شترمرغ مدتی است که به دلایل مختلف افزایش زیادی یافته و حتماً از خواص آن بسیار شنیده اید اما خوب است این نکات را هم از نظر طب ایرانی بدانید.
گوشت شترمرغ منبع غنی ویتامین های گروه B به خصوص ویتامین B6 و B12 است. در واقع میزان ویتامین B6 در گوشت شترمرغ حدود 10 بار بیشتر از گوشت های دیگر مانند گوشت مرغ است، همچنین در گوشت شترمرغ یکی از مهم ترین آنتی اکسیدان های طبیعی مانند ویتامین E زیاد یافت می شود.
فواید مهم گوشت شترمرغگوشت شترمرغ مزاج گرم و خشکی دارد.
بادهای دستگاه گوارش و سایر نقاط بدن را از بین می برد.
بلغم های اضافه را می شکند و دفع می کند.
در برخی انواع فلج، بی حسی ها و بیماری های اعصاب ناشی از غلبه سردی و تری مفید است.
در دردهای مفصلی مثل سیاتیک، درد کمر و ساق پا که ناشی از سردی باشد مفید است.
در بیماری های رحمی که ناشی از سردی باشد مفید است.
گوشت شترمرغ غلیظ است و به همین دلیل افرادی که دارای معده ضعیف هستند باید از مصرف بیش از حد آن خودداری کنند.
در طب ایرانی هضم نهایی این گوشت کمی مشکل بوده و البته برای گرم مزاجان مناسب نیست و گرم مزاجان در صورت تمایل به مصرف باید در کنار آن از مواد حاوی سرکه مثل ترشی ها استفاده کنند.
در کل افراد سردمزاج و مبتلا به بیماری های مفصلی و اعصاب ناشی از سردی می توانند گه گاه از این گوشت استفاده کنند ولی بهتر است گوشت دائمی آن ها نباشد گرم مزاجان نیز به مقدار خیلی کمتر مجاز به استفاده از این گوشت هستند.
در منابع طب سنتی گفته شده خوردن روغن و پیه آن باعث سرعت تکلم اطفال و مالیدن آن به بدن و پاهایشان باعث سرعت حرکت اطفال می شود.
همچنین روغن آن از بین برنده سردی اعضا و مفاصل و کاهنده درد و ورم آن ها است.
* گوشت شترمرغ یک گوشت طعم دار است و مزه آن شبیه گوشت مرغ نیست و اگر به طور صحیح پخته شود، طعم آن مثل استیک می شود.
* این گوشت بافت ضعیفی دارد و به تعبیری لطیف است بنابراین نباید زیاد پخته شود چون زود خشک می شود.
* میزان زمانی که برای پخت یک برش از گوشت شترمرغ صرف می شود کمتر از زمان پخت برای همان میزان گوشت گاو است.
* پیش از طبخ گوشت شترمرغ می توان آن را به وسیله سس سویا طعم دار کرد و یا در مخلوطی از آب لیموترش، روغن زیتون، سیر له شده، فلفل قرمز خردشده، پودر زیره سبز، پودر تخم گشنیز، نمک و فلفل سیاه قرار داد (به دلیل اینکه این گوشت خیلی سریع طعم را به خود جذب می کند بهتر است به مدت کم در این طعم دهنده ها قرار داده شود) سپس آن را به سیخ کشیده و روی آتش در زمان کوتاهی کباب کرد.
* استفاده از مایکروویو یا مایکروفر برای طبخ این گوشت توصیه نمی شود، چرا که به شدت آن را خشک می کند.
تعمیرکار درب برقی وجک پارکینگ
دورههای مدیریتی دانشگاه تهران
فروش انواع ژنراتور دیزلی با ضمانت نامه معتبر
مسعود پزشکیان ایران علی باقری عزاداری دولت چهاردهم پزشکیان دولت رئیس جمهور رهبر انقلاب دولت سیزدهم سعید جلیلی علیرضا زاکانی
محرم هواشناسی قتل تهران تیراندازی حوادث شهرداری تهران زلزله عزاداری محرم پشه آئدس شورای شهر تهران بازنشستگان
قیمت دلار قیمت طلا قیمت خودرو خودرو واردات خودرو حقوق بازنشستگان سایپا ترافیک ایران خودرو بازار خودرو همستر کامبت برق
امام حسین تلویزیون الناز شاکردوست لیلی رشیدی سریال سینمای ایران مختارنامه دفاع مقدس مداحی سینما
ماه فناوری
دونالد ترامپ رژیم صهیونیستی ترامپ اسرائیل فلسطین غزه آمریکا جنگ غزه ترور ترامپ روسیه جو بایدن چین
پرسپولیس فوتبال علیرضا بیرانوند استقلال رئال مادرید کیلیان امباپه باشگاه پرسپولیس یورو 2024 رامین رضاییان تیم ملی اسپانیا تیم ملی انگلیس باشگاه استقلال
هوش مصنوعی دیابت ناسا اینترنت کد مورس شیائومی اقتصاد دیجیتال
گرمازدگی انسولین کاهش وزن تخم مرغ افسردگی