سه شنبه, ۲۳ بهمن, ۱۴۰۳ / 11 February, 2025
مجله ویستا

طرزتهیه ترش شامی


مواد لازم ترش شامی 
 
گوشت بدون چربی چرخ شده  250 گرم
گشنیز خرد شده  1 پیمانه
تخم مرغ  4 عدد
آرد  4 قاشق غذا خوری
پیاز رنده شده  1 عدد
پودر دارچین و فلفل سیاه  به میزان کافی
نمک وزردچوبه  قدری
آب نارنج  5/0 الی 1 لیوان
روغن برای سرخ کردن  مقداری

طرزتهیه ترش شامی
 
طرز تهیه ترش شامی
 
گوشت را با بقیه مواد به غیر از آب نارنج خوب با هم مخلوط کنید. از مایه با قاشق برداشته ودر روغن بریزید و با حرارت خیلی کم سرخ کنید و بعد از سرخ شدن در آب نارنج بیندازید و آن را در آورید و در دیس بچینید.
 
 

طرزتهیه ترش شامی
نکات تکمیلی در مورد ترش شامی

ترش شامی جزو غذای محلی - گیلانی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20 دقیقه میباشد .
ترش شامی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .

طرزتهیه ترش شامی