جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا

ساده ترین روش پخت بریانی


مواد لازم:

آب 8 پیمانه 
گوشت سردست و قلوه گاه 1 کیلوگرم
پیاز 2 عدد 
زعفران ساییده شده و حل شده 1 قاشق سوپخوری
سبزی نعناع خشک، نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
روغن مایع به مقدار لازم
نان به مقدار کافی
دارچین به مقدار لازم
کشک به مقدار لازم

ساده ترین روش پخت بریانی
 
 
دستور پخت:
آب را روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید، سپس گوشت را با پیاز و زردچوبه به آب جوش اضافه کنید و اجازه دهید تا نیم ساعت روی حرارت نیم پز شود. بعد از آن گوشت را از آب گوشت جدا کنید و آب گوشت را روی حرارت ملایم قرار دهید تا حدی که 4/1 پیمانه از آب آن باقی بماند.
بعد از این که گوشت سرد شد آن را دو بار چرخ کرده و به آن مقداری نعناع، کمی نمک، فلفل و زردچوبه بیفزایید و خوب ورز دهید. سپس روی کفگیر مخصوص بریانی  یا اگر کفکیر مخصوص در دسترس نبود  ماهی تابه را با روغن مایع کمی چرب کنید و روی حرارت قرار دهید.
مقداری دارچین، فلفل و کمی زعفران آب شده کف کفگیر بریزید و به اندازه ی 100 گرم از گوشت را روی آن کاملا” پهن کنید. کفگیر یا ماهی تابه را روی حرارت متوسط و مستقیم قرار دهید تا گوشت سرخ و آماده شود.
روی برشی از نان، کمی از روغن آب گوشت را بریزید تا نان کمی چرب شود، بریانی آماده شده را روی نان برگردانید و روی آن کمی دارچین بپاشید.
  
 
 
ساده ترین روش پخت بریانی