چهارشنبه, ۱۵ اسفند, ۱۴۰۳ / 5 March, 2025
مجله ویستا

ساطری پلو | طرز تهیه ساطری پلو


 مواد لازم ساطری پلو
 
برنج:سه پیمانه
هویج:500 گرم
گوشت چرخ کرده:200 گرم
پیاز متوسط:یک عدد
کشمش پلویی:یک پیمانه
زعفران آب کرده:یک دوم پیمانه
روغن:به میزان لازم
 

ساطری پلو | طرز تهیه ساطری پلو
 
 
طرز تهیه ساطری پلو
 
ابتدا برنج را که از قبل خیس کرده ایم، آبکشی کرده و کنار می گذاریم.
سپس هویج ها را خلالی خرد کرده و تفت می دهیم.
گوشت را نیز با یک عدد پیاز رنده شده مخلوط و به شکل کوفته ریزه های کوچک درست کرده و سرخشان می کنیم.
آنگاه کشمش های شسته شده را تفت داده و تمام مواد تفت داده شده را با هم مخلوط کرده
و نیمی از زعفران آب کرده را به آن اضافه می کنیم.
در مرحله بعد، در قابلمه مورد نظر کمی از برنج آبکشی ریخته و روی آن مقداری از مواد آماده شده را می ریزیم،
این کار را لایه لایه تکرار می کنیم تا برنج و مواد تمام شود،
سپس روی آن مابقی زعفران را ریخته و می گذاریم برنج دم بکشد.
در مرحله آخر، هنگامی که برنج دم کشید، روی آن روغن گرم شده را ریخته و در ظرف مورد نظر می کشیم.
 

 


ساطری پلو | طرز تهیه ساطری پلو
نکات تکمیلی در مورد ساطری پلو

ساطری پلو جزو غذای محلی - خراسان میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
ساطری پلو را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

ساطری پلو ، طرز تهیه ساطری پلو