چهارشنبه, ۳ بهمن, ۱۴۰۳ / 22 January, 2025
مجله ویستا

طرز تهیه کلوچه دارچینی


مواد لازم :
کرم تارتار :       2 قاشق مرباخوری
آرد :                2 و 3/4 پیمانه
جوش شیرین :  1 قاشق مرباخوری
شکر :              1 و 1/2 پیمانه
کره نرم :          220 گرم
تخم مرغ :        2عدد
دارچین :           2 قاشق مرباخوری
شکر :             1/2 پیمانه

 


طرز تهیه کلوچه دارچینی

طرز تهیه :
ابتدا آرد، کرم تارتار و جوش شیرین را باهم مخلوط کنید.کره و شکر را هم بزنید، سپس تخم مرغ ها را اضافه کنید. مواد خشک را با مواد تر مخلوط کنید. در ظرف دیگری دارچین و نصف پیمانه شکر را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.خمیر را به شکل و اندازه گردو دربیاورید در مخلوط شکر و دارچین بغلتانید و با فاصله در سینی فر قرار دهید.کلوچه ها را به مدت 12 دقیقه در حرارت 171 درجه سانتی گراد بپزید.

نکات تکمیلی در مورد کلوچه دارچینی

کلوچه دارچینی جزو کیک و شیرینی - کلوچه و کوکی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 12 دقیقه میباشد .
کلوچه دارچینی را می توانید در وعده صبحانه - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه کلوچه دارچینی